Raluca Dumitru, declarații despre ofertele generoase pe care le-a primit pentru o noapte de amor: „Am primit oferte indecente și de la femei”

Publicat: 11/04/2021 | 11:31

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România, a recunoscut că de-a lungul timpului a primit oferte indecente atât de la bărbați, cât și de la femei. Însă, chiar dacă ofertele erau de mii de euro, fosta asistentă Tv le-a refuzat pe toate. 

Noua concurentă de la Survivor România mărturisea în trecut că de când a devenit persoană publică a primit diferite oferte indecente. Nu doar de la bărbați, ci și de la femei, care erau dispuși să bage adânc mâna în buzunar pentru o noapte de amor cu ea.

„Sunt curtată, atât pe stradă, la semafor, când parchez mașina și traversez pe trecerea de pietoni sau pe Facebook. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Primesc tot felul de complimente: că sunt visul lui, mai sunt și bărbați care nu neapărat că îmi vorbesc frumos, se iau de mine.

În primul rând, primesc oferte, sume de bani, de a ieși cu ei sau de a merge la ei acasă. Mi s-a spus că îmi dă 2000 de euro, vacanțe. Am primit (n.r. oferte) și 5.000 și 7.000 să ies cu ei, să mergem în vacanțe, dezvăluia ea în urmă cu 7 ani’, povestea Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor

CITEȘTE ȘI TENSIUNILE ATING COTE MAXIME ÎN ECHIPA FAIMOȘILOR. ZANNI, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: ”MAMĂ, O SĂ FIE RĂZBOI!”

Raluca Dumitru: „Am primit oferte indecente și de la femei”

Fosta asistentă TV a dezvăluit și faptul că ofertele indecente nu au venit doar de la bărbați, ci și de la femei aflate într-o relație.

„Am mai primit oferte indecente și de la femei, chiar și în club. Ea, având iubit, mi-a spus că îi place foarte mult de mine. M-a urmărit toată seara și a zis că dorește să o însoțesc acasă cu iubitul ei’, a dezvăluit Raluca

VEZI ȘI DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI SINDY DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. DE CE BOALĂ SUFERĂ SPORTIVA

Sursă foto: instagram.com/raluca__dumitru/