Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivior România. Elena Marin a ieșit favorita publicului

Publicat: 14/06/2021 | 10:57

Raluca Dumitru a fost eliminată în ediția de duminică, 13 iunie, la Survivor România. Elena Marin a fost cea care a propus-o spre eliminare.

În cursa pentru votul publicului în această săptămână la „Survivor România” au intrat Raluca Dumitru și Ștefan Ciuculescu de la Faimoși și Marius Crăciun și Andrei Dascălu din echipa Războinicilor.

Cele mai puține voturi a primit Raluca Dumitru, pentru care competiția din Dominicană a ajuns la final.

 „Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă.

Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a spus Raluca Dumitru, înainte să-și ia rămas-bun de la colegii săi.

VEZI ȘI: Secretul care a ieșit la iveală de abia acum. Ce făceau pe ascuns, Zanni, Sebi și Raluca Dumitru la Survivor: „Băieții primeau…”

Elena Marin a propus-o pe Raluca Dumitru spre eliminare.

 „E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social.

Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seară am s-o nominalizez pe Raluca”, a spus Elena Marin.

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena”

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena dacă va fi favorită. Eu mă simt norocoasă că am ajuns până aici în competiție. Aici mi-am înfruntat foarte multe frici și am învățat multe lucruri. Când eram acasă mă consideram o persoană puternică, aici am realizat că neavând prietenii lângă mine nu sunt atât de puternică. Sper că am ajutat echipa și am adus puncte și nu am dezamăgit pe nimeni”, spunea Raluca Dumitru.

NU RATA: Raluca Dumitru, declarații despre ofertele generoase pe care le-a primit pentru o noapte de amor: „Am primit oferte indecente și de la femei”