Raluca Blejuşcă, ex-Angels, apariție surprinzătoare la TV! Și-a adus cei 5 copii într-un platou de televiziune

Publicat: 03/01/2020 | 10:50

În urmă cu 20 de ani, Raluca Blejuşcă și Monica Ene formau trupa “Angels” și au rămas în amintirea tuturor cu hit-ul “Așa-s băieții”. Proiectul muzical a prins viață datorită lui Costi Ioniță, însă, Raluca a părăsit trupa după 10 ani. Recent, fosta componentă de la “Angels” a avut o apariție surprinzătoare la TV! Arista și-a adus cei cinci copii într-un platou de televiziune, deși… multă vreme i-a ținut ascunși de camerele de filmat și aparatele de fotografiat.

Raluca Blejuşcă, ex-Angels, și-a adus cei 5 copii într-o emisiune TV

Potrivit unor surse, se pare că Raluca Blejușcă a părăsit formația “Angels” după ce a apărut un conflict deschis cu producătorii muzicali care îi impuneau lucruri, iar ea a considerat în urmă cu 10 ani că este momentul să își contruiască o familie. Și a reușit să facă acest lucru cu bărbatul de care s-a îndrăgostit chiar în ziua nunții surorii sale. La început, povestea cântăreței de viață și a iubitului ei a fost una la distanță… ei au corespondat prin mesaje timp de trei ani. Ulterior, au făcut pasul cel mare: s-au căsătorit!

La 33 de ani, Raluca Blejușcă are cinci copii cu soțul ei, care este procuror: Serafim (11 ani), Cassian ( 9 ani), Emilian (5 ani), Maria (6 ani) şi Anastasia (2 ani). Frumoasa artistă și familia sa locuiesc în Tulcea din 2015, iar în urmă cu câteva zile, ea a acceptat invitația Marinei Almășan de a apărea în emisiunea sa alături de toți copiii.

“Nu obișnuiesc să îmi expun copiii la televizor, dar doamna Marina Almășan și-a dorit tare mult să vin la emisiunea «Femei de 10, bărbați de 10» alături de toți cei 5 copii ai mei. Nu am avut cum sa îi refuz bucuria de a le dărui cadouri copiilor mei, în preajma sărbătorilor de iarnă… Ne-am bucurat cu toții alături de această doamnă deosebită!”, a scris Raluca Blejuşcă pe o rețea de socializare înainte să apară la TV.

Marina Almășan și Raluca Blejușcă împreună cu cei cinci copii © TVR 1
Marina Almășan și Raluca Blejușcă împreună cu cei cinci copii © TVR 1

În urmă cu aproape trei luni, Raluca, așa cum este cunoscută publicului din zilele noastre, și-a lansat piesa “Iubește iubirea”.

Raluca Blejușcă a terminat Facultatea de Asistență Socială-Sociologie şi un Master cu specializarea “Consiliere în Asistență Socială”.