Raluca Bădulescu și-a prezentat sora prietenilor virtuali. “Este o minune strălucitoare și discretă!” Cum arată Ioana

Publicat: 28/01/2020 | 16:36

Raluca Bădulescu este o prezență apreciată pe micul ecran, în prezent fiind jurat la show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat pe Kanal D. Puțină lume știe, însă, că vedeta are o soră, Ioana, pe care o iubește enorm. Și care îi seamănă foarte mult.

(CITEȘTE ȘI: ”BRAVO, AI STIL!” CĂTĂLIN BOTEZATU, RALUCA BĂDULESCU ȘI MAURICE MUNTEANU, LA MASA JURIULUI: ”SĂ ÎȘI ASUME BĂTĂLIA PÂNĂ LA CAPĂT”)

Pe 28 ianuarie, Ioana își serbează ziua de naștere. Raluca nu a ratat momentul și a urcat, pe contul personal de socializare, o fotografie în care apare alături de sora ei. Lângă poză, vedeta a scris și un mesaj emoționant.

Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp.

Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul emoţionant al Ralucăi pentru sora ei mai mică.

A slăbit 70 de kilograme

După ce s-a operat, Raluca Bădulescu a slăbit aproape 70 de kilograme. A pornit de la peste 120 şi ajuns la numai 55, greutate pe care şi-o păstrează, cu mici oscilaţii. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut că era afectată când diverse persoane o criticau pentru silueta pe care o avea în trecut.

Eu nu prea pun la suflet răutățile, dar v-aș minți să spun că, de-a lungul timpului, criticile la adresa mea în ceea ce privește kilogramele pe care le aveam nu mă afectau. Dar nu atât de mult încât să îmi dea peste cap viața. Îi sfătuiesc pe toți cei care se regăsesc în această bătălie cu kilogramele în plus să nu pună la suflet răutățile pentru că nimeni nu este în măsură să judece. Noi știm mai bine ce ne face fericiți, cum să ne trăim viața, iar lucrurile frumoase vin de la noi, schimbarea vine odată cu noi”, a spus Raluca Bădulescu.

(VEZI AICI: NU FACE PLAJĂ PE LITORALUL ROMÂNESC SĂ NU O VADĂ ROMÂNII. ȘOCANT CUM ARATĂ RALUCA BĂDULESCU ÎN COSTUM DE BAIE)