Raluca Bădulescu, prinsă de polițiștii de la Rutieră în neregulă chiar în noaptea de Revelion!

Publicat: 01/01/2021 | 10:54

Creatoarea de modă Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic în noaptea de Revelion, după ora prevăzută de lege și fără declarație pe proprie răspundere. Ar fi fost vorba de 13 minute de întârziere. A ieșit puțintel scandal cu polițiștii de la Rutieră, dar creatoarea a recunoscut apoi că a greșit și va plăti.

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe vedeta TV în apropierea Arcului de Triumf. Raluca Bădulescu nu avea actele la ea, nici extinctor în mașină, dar nici declarația pe propria răspundere, așa cum prevede legea. (CITEȘTE ȘI: RALUCA BĂDULESCU DĂ TOTUL PE FAȚĂ: ”UNII ȘI-AU LUAT VILE ȘI MAȘINI, EU AM…” CE AU ÎNCERCAT SĂ-I FACĂ SOȚUL ȘI FIUL)

Raluca Bădulescu, prinsă de polițiștii de la Rutieră în neregulă chiar în noaptea de Revelion!

Astfel, agenții i-au aplicat o sancțiune contravențională pentru neregulile depistate. Dar creatoarea de modă nu a stat pasivă și a încercat să spună că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută în lege. „Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit imaginilor difuzate de România TV. (NU RATA: RALUCA BĂDULESCU, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CUM O AFECTAU CRITICILE CÂND CÂNTĂREA 120 DE KILOGRAME. “AȘ MINȚI SĂ SPUN CĂ…”)

VEZI AICI MOMENTUL

Raluca Bădulescu a precizat însă că se va conforma și va plăti amenda care i s-a dat pentru încălcarea regulilor.