Raluca Bădulescu dă totul pe față: ”Unii și-au luat vile și mașini, eu am…” Ce au încercat să-i facă soțul și fiul

Publicat: 22/01/2020 | 17:17

Raluca Bădulescu și-a descoperit pasiunea pe când avea doar cinci ani. A văzut tot felul de obiecte strălucitoare pe care mama și bunica ei le purtau și a fost atrasă. A devenit chiar obsedată!

Raluca Bădulescu este înnebunită după haine și accesorii. De aceea, casa ei este plină de ”cârpe”, cum spune chiar ea, spre diperarea soțului și fiului ei, care au încercat să o ”ajute” cu vorbe să scape de unele dintre ele. (CITEȘTE ȘI: ”BRAVO, AI STIL!” CĂTĂLIN BOTEZATU, RALUCA BĂDULESCU ȘI MAURICE MUNTEANU, LA MASA JURIULUI: ”SĂ ÎȘI ASUME BĂTĂLIA PÂNĂ LA CAPĂT”)

“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a dezvăluit Raluca, pentru libertatea.ro.

„Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a mai povestit, amuzată, Raluca. (VEZI AICI: NU FACE PLAJĂ PE LITORALUL ROMÂNESC SĂ NU O VADĂ ROMÂNII. ȘOCANT CUM ARATĂ RALUCA BĂDULESCU ÎN COSTUM DE BAIE)

„Atât soțul, cât și copilul mi-au făcut observație în acest sens. Mi-au spus că voi ajunge o bătrânică, urcată pe o grămadă de cârpe, mergând pe stradă cu trei haine de blană, patru poșete agățate de mână, doi-trei căței după mine și dată cu ruj pe buze, peste contur. Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”, a încheiat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu dă totul pe față: de ce poartă perucă

Raluca Bădulescu este celebră și pentru perucile pe care le poartă în fiecare zi. Mulți fani s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce a determinat-o pe vedetă să recurgă la astfel de transformări fizice, iar ea a mărturisit că este obligată repercusiunile… trecutului. (NU RATA: ILINCA VANDICI A CONVINS-O PE RALUCA BĂDULESCU S-O FACĂ: ”DACĂ O VĂD ȘI PE ASTA, MĂ ÎMBĂT!”)

Fiecare vedetă dorește să arate cât mai bine, iar aparițiile publice se transformă într-un adevărat recital. Pe Raluca Bădulescu o reprezintă perucile, se poate spune, dar vedeta ar un motiv întemeiat pentru care le poartă. Timp de mai bine de 30 de ani și-a vopsit părul, iar procedurile erau altele în acele vremuri. Din cauza decolorantului extrem de puternic, părul vedetei s-a subțiat foarte mult.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu.