Raluca Bădulescu, comentarii acide despre Alexandra Ungureanu: ”Eu o consider un extraterestru”

Publicat: 20/02/2020 | 15:36

 Alexandra Ungureanu este noua concurentă din cadrul competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Atunci când a aflat, Raluca Băduleascu a avut niște replici acide în ceea ce o privește pe artistă.

Alexandra Ungureanu a fost o prezență constată în rubrica Ralucăi și Bote de la Teo Show. Iar Raluca Bădulescu nu a menajat-o deloc pe artistă. Jurata de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” le-a mărturisit colegilor ei că, mai mult ca sigur, Alexandra nu o suportă deoarece Raluca a spus mereu despre ea că este prost îmbrăcată. (VEZI ȘI: MOMENT SPECTACULOS LA „BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES”, RALUCA BĂDULESCU A FĂCUT-O PE DEEA CODREA SĂ PLÂNGĂ. „TU NU EȘTI ATÂT DE INTERESANTĂ ȘI NICI ATÂT DE SMART ȘI NICI ATÂT DE FUNNY CUM TE CREZI”)

”Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la ”prost îmbrăcată”. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un ”alien” ciudat. Recunosc asta în fața camerei. Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…”, le-a spus Raluca Bădulescu lui Bote și Maurice.

De ce poartă Raluca Bădulescu peruci

Raluca Bădulescu este celebră și pentru perucile pe care le poartă în fiecare zi. Mulți fani s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce a determinat-o pe vedetă să recurgă la astfel de transformări fizice, iar ea a mărturisit că este obligată repercusiunile… trecutului. (NU RATA: ILINCA VANDICI A CONVINS-O PE RALUCA BĂDULESCU S-O FACĂ: ”DACĂ O VĂD ȘI PE ASTA, MĂ ÎMBĂT!”)

Fiecare vedetă dorește să arate cât mai bine, iar aparițiile publice se transformă într-un adevărat recital. Pe Raluca Bădulescu o reprezintă perucile, se poate spune, dar vedeta ar un motiv întemeiat pentru care le poartă. Timp de mai bine de 30 de ani și-a vopsit părul, iar procedurile erau altele în acele vremuri. Din cauza decolorantului extrem de puternic, părul vedetei s-a subțiat foarte mult.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu.