Raluca Bădulescu a umilit-o pe Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Cuvinte grele la Kanal D

Publicat: 22/02/2020 | 11:30

Nici bine nu a ajuns în concursul ”Bravo, ai stil!”, că deja a intrat în vizorul negativ al juraților. Alexandra Ungureanu a fost criticată dur de celebra Raluca Bădulescu. Jurata a ajuns chiar s-o jignească în emisiune.

Alexandra Ungureanu a ajuns săptămâna aceasta în competiția ”Bravo, ai stil”, înlocuind-o astfel pe vechea concurentă, Gina Chirilă, care nu a mai putut participa în emisiune din cauza stărilor de rău pe care le are de ceva timp.

Raluca Bădulescu și-a atenționat colegii că nu o suportă pe cântăreață, încă dinainte ca aceasta să calce pragul competiției. Așadar, știa că va ajunge să-i facă ”zile fripte” în concurs.  Jurata a spus de nenumărate ori că nu-i place cum se îmbracă și nu are deloc simțul modei. „Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nicio supărare un alien (extraterestru n.r) ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit VIVA!

„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…”, le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Alexandra Ungureanu este o cântăreață de muzică pop, în vârstă de 38 de ani, care a devenit celebră după ce a colaborat cu trupa Sistem. Ulterior, în 2004, ea a format trupa Crush, care a avut mare succes la publicul din România.