Raluca Bădulescu a dezvăluit care este cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi. Alegere cu iz de scandal: „O să iasă iar discuții”. FOTO

Publicat: 12/05/2021 | 11:02

Invitată de curând într-o emisiune TV, Raluca Bădulescu a dezvăluit care este, din punctul ei de vedere, cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi. Alegerea este una, cel puțin surprinzătoare, având în vedere că artista în cauza se bucură de o popularitate ieșită din comun.

Concret, jurata de la “Bravo, ai stil!” este de părere că Andreea Bălan iese în evidență cu stilul neinspirat de a se îmbrăcata. Raluca spune că astista, deși nu este la început de drum în showbiz, nu a reușit nici până acum să își găsească identitatea vestimentară.

Citește și: Raluca Bădulescu și-a pus extensii destul de lungi: “Un refresh la look! Peruci o să port în continuare”. Cât de schimbată este jurata de la Bravo, ai stil! | FOTO

„Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui…

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.

Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea”, a Raluca Bădulescu, la Kanal D.

Sursa foto @Instagram Andreea Bălan

„Să nu îi mai copieze pe cei de afară”

Mai mult, Raluca Bădulescu spune că, din păcate, în România există mai multe vedete care nu știu să se îmbrace decât cele care și-au dezvoltat un stil vestimentar propriu.

„Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară.

Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal!

Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…”, a afirmat Raluca Bădulescu.

Nu rata: Raluca Bădulescu, prinsă de polițiștii de la Rutieră în neregulă chiar în noaptea de Revelion!