Raluca Aprodu, noua actriță din serialul Vlad

Publicat: 02/03/2020 | 15:03

O nouă prezență sexy în serialul „Vlad”, Raluca Aprodu va face senzație pe micile ecrane. Tânăra actriță s-a alăturat echipe și a dat naștere unui personaj care va face furori, din această primăvară la PRO TV.

Raluca Aprodu interpretează rolul Ivanei, soția unui politician important și va avea un impact puternic în povestea personajelor, îndrăgite de toată lumea. Pentru ea intrarea în echipa serialului „Vlad” a fost ca o întoarcere printre prieteni vechi. Raluca a mai lucrat cu majoritatea oamenilor de pe platourile de filmare. (CITEȘTE ȘI: AVEM FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA NUNTA SECRETĂ A “BĂIATULUI RĂU” DIN SERIALUL “VLAD”)

„Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta.

Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani.În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare VLAD mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru.” a declarat Raluca Aprodu, pentru libertatea.ro.

Debutul la 17 ani

Raluac Aprodu este una dintre actrițele foarte apreciate din teatru și film. De-a lungul timpului a avut numeroase proiecte prin care s-a evidențiat. Prima apariție în fața camerei a fost la vărsta de 17 ani, când a câștigat castingul pentru o reclamă la o ciocolată de renume. Au urmat apoi  mai multe apariții, printre care cele mai importante fiind rolurile din filmele „Contra timp” și „Câini”,  unde a jucat alături de Dragoș Bucur și Gheorghe Visu.

În prezent actrița joacă la scenă deschisă îmi mai multe piese de teatru ca:„Beginners”, „Crima din strada Lourcine”, „Livada de vișini”, „Memoria apei”, „Nebun din dragoste”, „Pădurea spânzuraților”, „Regele Lear”, „Trei surori” și „UFO”.