Râzi cu lacrimi! Cum a venit un „bombardier” pe pârtie, la munte. Ceilalți turiști au rămas uimiți. FOTO

Publicat: 28/12/2020 | 07:20

Chiar dacă ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, românii nu se lasă cu una, cu două, așa că și-au făcut bagajele și au plecat la munte. Pârtiile au devenit neîncăpătoare pentru cei dornici de distracție, dar și pentru cei dornici de afirmare, căci unii bărbați au confundat pârtia cu podiumul de modă.

Din dorința de a ieși în evidență, unii bărbați au confundat vacanța la munte cu podiumul de modă sau cu cluburile de manele.

Nu au mai stat pe gânduri și și-au luat pantalonii cu vedere la gleznă, dar și adidașii de firmă, al căror logo se poate vedea chiar și din satelit. Așa se face că un turist dintr-o stațiune montană de la noi a făcut furori, dar nu în sensul bun, pe o pârtie.

În timp ce toată lumea s-a îmbrăcat corespunzător pentru vremea de afară, bărbatul nu a mai ținut cont de frig și zăpadă și a ales să poarte o pereche de pantaloni negri, foarte scurți, cu vedere la gheznă și o pereche de adidași Dolce Gabbana, tot negri. Cu siguranță a fost senzația pârtiei și a cam murit de frig, însă a îndurat ca un adevărat „bărbat” și a fost mândru de faptul că toată lumea îi admira…picioarele dezgolite, în zăpadă!

Autoritățile au luat măsuri de urgență în Sinaia, din cauza numărului mare de turiști

Autoritățile au decis să ia o serie de măsuri de urgență în Sinaia, după ce românii au luat cu asalt pârtiile. Zeci de oameni, dornici de distracție, nu au respectat distanțarea socială.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) al oraşului Sinaia a decis ca măsurile suplimentare pentru prevenirea răspândirii infectării să fie luate imediat în zonele aglomerate ale domeniului schiabil, a anunţat primăria.

Primarul Vlad Oprea a cerut ca numărul jandarmilor, al jandarmilor montani și al polițiștilor să fie suplimentat, astfel încât măsurile sanitare să fie respectate de oameni.

Alte măsuri au vizat fluidizarea traficului rutier și creșterea numărului de locuri de parcare, astfel că, de sâmbătă s-a decis deschiderea traficului auto pe Drumul Cotei, dar şi crearea unui segment de drum cu sens unic, de la intersecţia străzilor Drum Nou Cota 1400 şi Calea Codrului ( Hotel Ioana) până la Cabana Schiori.