Rafinatul domn Dan a rămas din nou în pană cu Ferrari-ul. Cine l-a „salvat” pe milionar de această dată

Publicat: 10/05/2021 | 23:33

Multimilionarul Dan Nicorescu a rămas din nou în pană cu superbul Ferrari Superfast 812, pe care, în decembrie 2018, a plătit nu mai puțin de 450.000 de euro. De această dată, l-a salvat un Uber care a “dat curent” supermașinii rămase fără baterie, pe Șoseaua Nordului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ultima aventură trăită în trafic de rafinatul om de afaceri.

Dan Nicorescu a fost primul român care și-a comandat un Ferrari Superfast 812, pe care a achitat o avere. Din păcate, “bijuteria” a început să-i dea bătăi mari de cap multimilionarului. Pe 6 mai, CANCAN.RO vă arăta, în premieră, cum afaceristul a rămas cu impozantul bolid în pană, în Piața Victoriei. La momentul respectiv, un șofer binevoitor i-a sărit rapid în ajutor și situația s-a rezolvat.

Din nou a făcut pană. Acum, pe Șoseaua Nordului

La doar câteva zile distanță, povestea, din păcate pentru Dan Nicorescu, s-a repetat. Doar că de această dată a rămas fără baterie la Ferrari pe Șoseaua Nordului, într-una dintre cele mai selecte zone din Capitală. Din fericire pentru rafinatul om de afaceri, un șofer Uber l-a scos dintr-o situație care nu a părut să-l avantajeze, având în vedere că în “bijuteria” de culoare roșie era prezentă și o domnișoară blondă, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. (VEZI ȘI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €)

Salvat de un Uber

Situația s-a rezolvat prin metodă clasică, utilizată de cei mai mulți șoferi care întâmpină astfel de probleme. Mai exact, cablurile standard de pornire ale superbului Ferrari Superfast 812 au fost conectate la Uber, care i-a dat curent. De precizat că Dan Nicorescu a oferit tot ajutorul de care a fost nevoie pe durata “operațiunii”, în jur de 15 minute. Ulterior, “bijuteria” milionarului a putut fi repornită.

Dan Nicorescu a rămas din nou în pană cu superbul Ferrari pe care a plătit 450.000 de euro

De ce rămân, de regulă, mașinile fără baterie

Potrivit site-urilor de specialitate, cauzele cele mai dese pentru care o mașină rămâne fără baterie sunt:

– farurile uitate aprinse, pe timp de noapte, sau o lumină interioară;

– un alternator defect;

– un sistem audio sau alarma mașinii instalate incorect, fapt care poate provoca scurtcircuit;

– rulaj insuficient, staționare îndelungată.

În concluzie, rafinatul domn Dan trebuie să rezolve cât mai rapid problemele cu care se confruntă superbul său Ferrari Superfast 812, dacă nu vrea să mai traverseze momente de genul celor din ultima săptămână, pe care toți șoferii le detestă.

Dan Nicorescu, cel mai “calificat” garaj din Capitală

Reamintim că Dan Nicorescu deține, în garajul său, mașini de lux care sunt estimate la 3 milioane de euro. Printre acestea se numără: un Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €, primul Ferrari Superfast 812 din România – 450.000 €, un Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe – 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €.

Dan Nicorescu, alături de două dintre „bijuteriile” pe care le deține

Cum a făcut primul milion de dolari

Excentricul om de afaceri a început să îşi construiască averea de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, a strâns primul său milion de dolari. Originar din Târgoviște, afaceristul a fost, în trecut, funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de imobiliare și afaceri cu fier vechi. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului din București și care a fost călcată de hoți în toamna anului trecut este evaluată la aproape 4 milioane de euro. (NU RATA: EXCENTRICUL MILIONAR DOVEDEȘTE CĂ A DEPĂȘIT TRAUMELE JAFULUI DE ASTĂ-TOAMNĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.