Rafaelo, mărul discordiei dintre Vulpița și Daiana de la Puterea Dragostei! Cele două femei au ajuns la cuțite: „Sunteți sănătoși la cap?”

Publicat: 31/07/2020 | 18:31

Colaborarea și prietenia dintre Vulpița și Rafaelo a devenit un motiv de ceartă între „vedeta” de la Acces Direct și Daiana de la Puterea Dragostei. Cele două au ajuns la cuțite din cauza fan page-urilor Vulpiței și din cauza fanilor Veronicăi, care i-au adresat injurii concurentei de la Kanal D. Dar…haideți să o luăm cu începutul!

Daiana de la Puterea Dragostei este extrem de deranjată de comportamentul Vulpiței. Concurenta de la Kanal D consideră că Veronica Stegaru i-a pus pe fanii săi să-i adreseze injurii și comentarii răutăcioase, iar mărul discordiei dintre cele două femei ar fi, surpriză…Rafaelo!

„Am rămas șocată de ce au început să posteze fanpage-urile Vulpiței. Au început să mă jignească foarte tare din cauza unui vlog, pe bune? N-am pretenții mari la Vulpița și la fanpage-urile ei, dar nici chiar așa. Toată lumea mă etichetează că de ce sunt eu cu Rafaelo și nu Vulpița. Băi, oameni buni, voi sunteți normali la cap? Eu înțeleg că v-a pus Vulpița să mă înjure, dar să stea cuminte. Oamenii mă înjură, mă fac c***ă pentru i l-am furat pe Rafaelo”, a declarat Daiana, într-un live făcut pe rețelele de socializare.

Daiana, adevărul despre relația cu Rafaelo

Mai mult, concurenta de la Kanal D a vorbit deschis și despre legătura dintre ea și Rafaelo, prietenul și colegul de scenă al Vulpiței. Daiana a mărturisit că ea nu a avut nicio relație cu Rafa și este extrem de revoltată de faptul că Vulpița l-a spus fanilor săi să o atace pe „rivala” ei în mediul online.

„N-am nicio treabă cu Rafaelo. Nu sunt cu Rafa. Am fost la plajă la el și am făcut un vlog, dar nu sunt împreună cu el. Așa că, vă rog să terminați cu hate-ul, nu mă interesează dacă v-a pus ea sau nu. Mi-au zis că ea (n. red. Vulpița) i-a pus”, a mai spus Daiana.