Raed Arafat, prima amintire despre sosirea în România: țeapa cu taximetria. Ce a povestit șeful DSU despre viața personală

Publicat: 13/06/2020 | 21:32

Amănunte picante despre viața privată a unuia dintre cei mai importanți politicieni din România. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a vorbit pentru prima data despre prima sa experință de care a avut parte atunci când a sosit în România.

Invitat la o emisiune în cadrul postului Digi 24, Raed Arafat a răspuns precis tuturor întrebărilor legate de viața sa personală. Acesta a povestit ce s-a întâmplat atunci când a venit să studieze medicina în România.

CITEȘTE ȘI: COVID-19 amenință din nou Italia și Marea Britanie. Crește numărul deceselor

”Sunt oameni foarte ok, dar cu reguli foarte ciudate.”, a spus Raed Arafat despre prima părere pe care a avut-o despre români atunci când s-a mutat din Siria în România.

Raed Arafat, teapă cu taximetristul

Când a intrat în România, șefului DSU i s-a cerut 50 de dolari pentru o cursă, în anul 1981.

Raed Arafat a venit în România plin de speranțe și cu o dorință arzătoare să studieze medicina.

”După doi ani de stat în România am aflat că am fost acceptat în Statele Unite.”, a mărturisit șeful DSU, specificând faptul că a regretat ulterior că nu a mers în America.

CITEȘTE ȘI: Vlad Voiculescu cere ca fata de 17 ani incendiată să fie transferată în străinătate! Tânăra are arsuri pe 90% din suprafața corpului

”Mama era de părere că trebuie să fiu sprijinit cu ce îmi place.”, a mai spus acesta.

Șeful DSU are două surori. Una dintre acestea este medic spitalul american din Dubai.

Nu și-a întemeiat niciodată o familie

De asemenea, șeful DSU a mărturisit explicit de ce nu s-a căsătorit niciodată și nu a vrut să-și întemeieze o familie.

”Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie”, a spus Raed Arafat.

CITEȘTE ȘI: Scene extrem de violente în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite! Mai multe persoane au ajuns la spital

„Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi” a explicat medicul de ce a ales să fie singur.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în Mehedinți! O tânără de 17 ani a fost incendiată de către un bărbat, cu care vorbea pe rețele sociale

Raed Arafat a mai explicat că la un moment dat se ajunge la reproșuri în familie, și tocmai asta a încercat să evite.

„Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii… Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu” a mai spus șeful DSU.