Raed Arafat, mesaj dur la adresa celor care nu cred în existența virusului COVID-19! „Să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie”

Publicat: 15/06/2020 | 20:54

Șeful DSU, Raed Arafat, s-a săturat de vocile care propagă speculații potrivit cărora virsulu COVID-19 și pericolul reprezentat de acesta sunt doar o simplă farsă. Așa că, a ținut să transmintă un mesaj tranșant menit să  pună punct acestor lucrui.

Raed Arafat s-a adresat oamenilor prin intrmediul contului personal de Facebook, unde a publicat un mesaj dur, în contextul decesului unui medic de la Ambulanța Olt și al unui polițist de la IPJ Olt. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, PRIMA AMINTIRE DESPRE SOSIREA ÎN ROMÂNIA: ȚEAPA CU TAXIMETRIA. CE A POVESTIT ȘEFUL DSU DESPRE VIAȚA PERSONALĂ)

Un medic în vârstă de 51 de ani, de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, confirmat cu COVID-19 în luna mai, a murit la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș. Se pare că medicul avea mai multe comorbidităţi, respectiv obezitate, diabet zaharat de tip 2 și hipertensiune arterială. (VEZI ȘI: RAED ARAFAT, AVERTISMENT PENTRU TOȚI ROMÂNII: “NU SUNTEM ÎN SITUAȚIA DE NORMALITATE! ÎNCĂ NU ȘTIM…”)

Totodată, şeful de post din comuna Ipoteşti, judeţul Olt, a încetat din viaţă după ce a fost internat în spital la sfârşitul lunii mai cu virusul COVID-19.

„Să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie”

Raed Arafat a ținut să publice un mesaj în memoria celor doi colegi răpuși de coronavirus, și totodată a sancționat atitudinile revoltătoare a celor ce susțin că virusul COVID-19 nu reprezintă o amenințare.

„Azi, colegii de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt isi iau ramas bun de la un medic care a lucrat in cadrul serviciului respectiv, dupa ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, politistii de la IPJ Olt isi iau ramas bun de la un coleg politist care a cazut victima virsului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat ramas bun de la un coleg pompier din Constanta si doi colegi ambulantieri din Suceava, cazuti la datorie tot din in urma infectarii cu virusul SARS-COV 2.

In ultima perioada am asistat la discutii si atacuri pe retelele de socializare, si in media, in care personaje care nu au niciun habar ce inseamna medicina, ce inseamna pandemia si ce inseamna virusul cu care ne confruntam pun la indoiala actiunile medicilor si ale autoritatilor fara sa stie ce inseamna poregatire si raspuns in astfel de situatii, sau ce inseamna asumarea raspunderii de catre cei care iau deciziile cele mai grele in aceasta perioada.

Invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam, mai ales cei care spun insistent ca este vorba de o „farsa”, sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie, si sa le spuna direct ca rudele lor au cazut la datorie din cauza unei „farse”!”, a scris Raed Arafat.