Raed Arafat, avertisment dur pentru români în Ajun de Paște: “Cine încalcă regulile…”

Publicat: 18/04/2020 | 18:57

În Ajun de Paște, Raed Arafat a lansat un avertisment dur pentru românii ortodocși din România! Secretarul de stat în MAI a subliniat încă o dată că este absolut necesar ca oamenii să rămână în casă în perioada epidemiei de coronavirus din țara noastră și, totodată, să nu meargă la biserică, unde preoții vor oficia slujba de Înviere a Domnului cu ușile închise. Șeful DSU a mai spus să celebrăm această sărbătoare importantă alături de persoanele cu care locuim și să păstrăm distanțarea socială.

Citește și:  Piele de găină! Clienții dintr-un supermarket au cântat “Hristos a Înviat” în timp ce stăteau la coadă. În ce oraș din România s-a întâmplat | VIDEO

Raed Arafat, avertisment dur pentru români în Ajun de Paște

Creștinii ortodocși care vor încerca să ajungă la biserici în Noaptea de Înviere vor da explicații în fața polițiștilor și a jandarmilor, care vor patrula în apropierea lăcașurilor de cult, dar și pe străzile din întreaga țară.

Află și: IMAGINEA UNEI PANDEMII. Cum a fost realizată ilustrația coronavirusului: “Am vrut să evidențiem gravitatea situației”

“Pentru cei care au în gând să încalce regulile şi să iasă din case şi să meargă la biserică, îi atenţionez pe toţi că vor fi supuşi rigorilor legii. Deci, ieşirea la biserică va fi contrar reglementărilor şi legii şi, atunci, Poliţia şi Jandarmeria vor trebui să acţioneze. Ei nu vor putea să stea să se uite la unii care se adună într-un anumit loc.

Statul acasă este foarte necesar, ca să prevenim o catastrofă care să aibă loc peste 7-14 zile. Deci, cine încalcă regulile, normal că poate să fie tras la răspundere”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Nu rata: Scrisoarea noului coronavirus pentru omenire: “Acțiunea mea va costa vieți. Am dorit să înțelegeți cât de importantă este o îmbrățișare, dialogul”. Video-ul a făcut înconjurul lumii