Raed Arafat a luat decizia: Carantină prelungită în Voluntari, Pantelimon, Jilava și Domnești

Publicat: 03/04/2021 | 19:17

Raed Arafat a prelungit carantina în câteva localități de lângă București. Aceasta se va prelungi cu 14 zile în Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, începând de sâmbătă seara, ora 22,00.

A fost anunțul Instituţiei Prefectului Judeţului Ilfov. „Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 70 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, judeţul Ilfov”, precizează sursa citată, într-un comunicat transmis sâmbătă. (CITEȘTE ȘI: PERSOANELE VACCINAT MAI TREBUIE SĂ POARTE MASCĂ? RĂSPUNSUL OFERIT DE VALERIU GHEORGHIȚĂ)

Raed Arafat a luat decizia: Carantină prelungită în Voluntari, Pantelimon, Jilava și Domnești

De asemenea, au mai fost luate unele măsuri, în cadrul aceleiași ședințe: Hotărârea nr. 71 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Jilava, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 72 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov; Hotarârea nr. 73 din 02.04.21 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Voluntari, judeţul Ilfov. (NU RATA: CÂT DUREAZĂ, DE FAPT, IMUNITATEA DUPĂ VACCINAREA ÎMPOTRIVA COVID-19? CE S-A DESCOPERIT)

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii. Iar Raed Arafat, secretar de stat și șef DSU, a emis ordinele pentru prelungirea carantinei zonale până la data de 17.04.2021 ora 22,00, pentru toate cele patru localităţi din Ilfov.