Radu Vâlcan și Adela Popescu, vacanță la înălțime. „Asta îmi trebuia mie să văd tot Dubaiul din avion”

Publicat: 22/02/2020 | 17:13

Radu Vâlcan și Adela Popescu au plecat să se relaxeze, într-o vacanță pe care o așteptau de ceva timp. Cei doi au ales să lase copii acasă, cu bunicii și să se bucure de câteva clipe singuri.

Chiar dacă au așteptat cu nerăbdare aceasta vacanță, Adelei Popescu i-a fost greu să se desprindă de ce mici și să îi lase acasă. Radu și Adela plănuia să plece încă de la începutul lunii într-o vacanță, însă au amânat călătoria din cazua coronavirusului care a făcut ravagii în China și care s-a extins destul de repede și în alte țări. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, DRAMA DIN COPILĂRIE. NU VREA SĂ AUDĂ DE TATĂL LUI)

Când au ajuns în Duabi, atât Radu Vâlcan, cât și Adela Popescu au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Prezentatoarea tv a făcut mai multe Instastory-uri, în care le-a arătat urmăritorilor camera de hotel și a precizat că întreaga vacanță este un cadou pentru Radu, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 februarie.

 „Bună dimineaţa. Am ajuns în Dubai. Am ajuns azi noapte, dar era atât de târziu încât nu am mai apucat să vă spun cum a fost, cât de greu mi-a fost să mă desprind de copii, dar bine că am făcut-o, o să vorbesc eu și despre asta, dar altă dată. Ştiţi că nu-mi place să zbor, simt un disconfort puternic când vine vorba despre asta, iar soţul meu iubit şi drag m-a adus aici, într-un loc de unde pleacă un avion de mici dimensiuni ca să vedem tot Dubaiul. Căci asta îmi trebuia mie să văd tot Dubaiul din avion. Căci vreau s–l văd, dar nu din avion. Acum ce să fac, să-i refuz cadoul? Nu se face aşa”, a spus Adela Popescu pe Instagram.