Radu Vâlcan s-a reunit cu familia, după 14 zile de izolare! Cum l-a așteptat Adela Popescu

Publicat: 09/04/2020 | 16:40

Radu Vâlcan a ieșit din izolare. Prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” a fost nevoit să stea 14 zile departe de familie, după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a filmat noul sezon al faimosului show.

Acum două săptămâni, Radu Vâlcan s-a întors din Dominicană, iar pentru a nu o pune în pericol pe Adela Popescu și pe cei mici a ales să petreacă 14 zile de izolare departe de ei, până a fost sigur că nu există nicio problemă. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS, MESAJ DISPERAT PENTRU RADU VÂLCAN: ”CUM NAIBA AI PLECAT TU FIX ACUM???!)

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…??”, îi transmitea Radu Vâlcan Adelei Popescu, acum ceva timp. Astăzi, familia s-a reunit. Radu se află în afara oricărui pericol, iar familia l-a primit cu brațele deschise. (VEZI ȘI: RADU VÂLCAN A FOST TESTAT PENTRU CORONAVIRUS! TOCMAI A PUBLICAT REZULTATUL)

Adela Popescu a postat pe contul personal de Instagram imagini cu Radu, iar în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” a declarat că a primit un buchet de flori din partea soțului ei. „Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?”, a spus prezentatoarea tv amuzată

Filmările pentru „Insula Iubirii”

Filmările pentru noul sezon „Insula iubirii” au luat sfârșit acum ceva timp. Radu Vâlcan împreună cu echipa de filmare și toți concurenții au fost în Republica Dominicană, chiar în timpul epidemiei de coronavirus, însă au fost atenți monitorizați în fiecare clipă și orice pericol a fost înlăturat.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! ???”, spune Radu Vâlcan acum ceva timp.