Radu Vâlcan, primele declarații despre al treilea copil cu Adela Popescu: “Acum suntem fericiţi”. Motivul pentru care au păstrat sarcina ascunsă

Publicat: 08/01/2021 | 20:18

Radu Vâlcan și frumoasa lui soție sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Iar azi, la scurt timp după ce Adela Popescu a dat vestea cea mare, partenerul ei de viață a acceptat să ofere un interviu despre bebeluș. În timpul declarațiilor, prezentatorul a precizat și motivul pentru care au păstrat sarcina ascunsă. Mai mult, la câteva ore după ce s-a încheiat ediția de astăzi a emisiunii “Vorbește Lumea”, viitoarea mămică a transmis pe social media câteva gânduri emoționante.

Radu Vâlcan, primele declarații despre al treilea copil cu Adela Popescu

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu a anunțat astăzi, în direct, la “Vorbește Lumea” că urmează să devină mămică peste cinci luni. Vestea i-a luat prin surprindere pe unii dintre apropiații cuplului, dar și pe fani. Ea și soțul său știau însă despre miracol de aproape patru luni, dar și-au dorit ca sarcina să avanseze și, ulterior, să împărtășească fericirea pe care o simt în prezent.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a declarat Radu Vâlcan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În ultimii doi ani, de când s-a născut mezinul familiei, cei doi soți au mărturisit că și-ar dori o fetiță. Astăzi, când a fost întrebat despre sexul bebelușului, prezentatorul de la Antena 1 a evitat să spună dacă Andrei și Alexandru vor avea un frățior sau o surioară: “Vom vedea, cel mai important este că bebeluşul şi Adela sunt sănătoşi, şi eu”.

Descoperă și: Cine îi va lua locul Adelei Popescu la Vorbește lumea, după ce vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu, mesaj emoționant după ce s-a retras de la “Vorbește Lumea”

La câteva ore bune după ce s-a încheiat ediția de azi a emisiunii pe care o modera la Pro TV alături de Cove, Adela Popescu a transmis câteva gânduri copleșitoare pe social media, care au fost însoțite de un video care face cât o mie de cuvinte.

“Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns «haosul» actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară. ???? Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la «Vorbeste Lumea» atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris vedeta pe Facebook și Instagram, unde a publicat filmarea de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Nu rata: Cum a încercat Adela Popescu să-și mărească sânii: “Așa speram să-mi crească!”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017, iar fiul lor a primit numele Alexandru. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018, după un travaliu care a durat cinci ore. La naștere, băiatul cel mic al prezentatoarei de la Pro TV avea o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. El a fost numit Andrei.