Radu Vâlcan, drama din copilărie. Nu vrea să audă de tatăl lui

Publicat: 17/02/2020 | 15:40

Radu Vâlcan este unul dintre bărbații cei mai apreciați din show-biz-ul autohton. Împreună cu Adela Popescu a reușit să își clădească o familie de care este foarte mândru. Cei doi își petrec mult timp împreună și își concentrează întrega atenție pe cei mici.

Dacă acum se bucură de o familie frumoasă și armonioasă, Radu nu a avut parte de acest lucru când era mic. El a avut o copilarie marcată de violență, certuri și în mare parte momente neplăcute. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU ȘI RADU VÂLCAN AU ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EI: „NU NE-AM IMAGINAT CĂ VOM ÎNTÂMPINA ACESTE PROBLEME”)

A crescut alături de mama sa și tatăl vitreg, iar acest lucru a fost mai mult un chin pentru prezentatorul TV. Din cazua tatălui său, care avea un comportament extrem de urât și violent, Radu Vâlcan alegea să fugă de acasă. Prefera să stea afară, în frig doar ca să nu îl întâlnească pe cel care îl teroriza. (VEZI ȘI: ADELA POPESCU ȘI RADU VÂLCAN, CASĂ NOUĂ. CUM VA ARĂTA LOCUINȚA)

„Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase.”

Acum ceva ani, tatăl său vitreg a făcut unele declarații în presă, prin care îl acuza pe Radu Vâlcan că nu a vrut să mai păstreze legătura cu el, după ce a ajuns vedetă. Deranjat de spusele celui care i-a distrus copilăria, vedeta a făcut o scurtă declarație pe această tema și a preferat să închidă subiectul definitiv.

 „Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este „un tată vitreg” – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni. Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi. De-acum încolo nu voi mai face nicio declaraţie, din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat!”, a scris Radu pe contul său de socializare în acea perioada.