Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus! Prezentatorul tv se află în Republica Dominicană: „Suntem monitorizați în permanență”

Publicat: 17/03/2020 | 20:31

Au început filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”. Radu Vâlcan împreună cu echipa de filmare și toți concurenții se află în Republica Dominicană. Prezentatorul emisiunii a fost testat astăzi pentru COVID-19.

Din cauza epidemie de coronavirus mai multe emisiuni tv și-au stopat filmările, însă nu și „Insula iubirii”. Toți cei care fac parte din proiectul de televiziune au plecat acum câteva săptămâni în Dominicană, atunci când situația nu era așa gravă.

Prezentatorul „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus, iar întreaga echipă este atent monitorizată. Radu a scris pe pagina personală de Instagram că în Republica Dominicană lucrurile sunt tratate cu maximă seriozitate și a anunțat că el este în afara oricărui pericol.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! ???”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela Popescu este îngrijorată

Soția lui Radu Vâlcan a rămas acasă cu cei doi copii. Adela Popescu este îngrijorată atât de felul în care se manifestă epidemia în România, cât și pentru soțul ei care se află departe de casă. Aceasta i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă sentimentele.

„Da, știu, deplasarea e programată de mult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasa pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gura într-o forma elegantă cam tot ce simt.”, a scris Adela Popescu.