Radu Maricuța, ex-ul Danielei Crudu, iubește din nou! Cum arată tânăra care i-a furat inima

Publicat: 21/06/2021 | 18:05

Radu Maricuța iubește din nou! Tânărul s-a cuplat cu o șatenă sexy, iar cei doi îndrăgostiți și-au ”oficilizat” deja relația pe rețelele de socializare.

Radu Maricuța, fostul iubit al Danielei Crudu, pare să se fi cumințit. După despărțirea de fosta asistentă TV, băiatul de bani gata a tot încercat să-și găsească sufletul-pereche. A avut câteva relații, însă… niciuna nu a fost de lungă durată.

Acum, însă, o nouă domnișoară și-a făcut apariția în viața lui Radu Maricuța. O sexy-șatenă… pe nume Alisia. Relația lor pare să meargă ca pe roate și să fie una serioasă, având în vedere faptul că tânărul s-a filmat alături de noua cucerire, iar video-ul din mașina lui Radu a fost publicat pe rețelele de socializare.

Rămâne, însă, de văzut dacă Alisia este cea care îi va cuceri definitiv inima fostului iubit al Danielei Crudu. (VEZI ȘI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Radu Maricuța și noua cucerire (sursa FOTO: Instagram)

Familia lui Radu deține o avere impresionantă

Radu Maricuţa este fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Daniel Maricuţa. Fostul edil al Şelimbărului are un adevărat palat şi este pasionat de creşterea cailor, având o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: RADU MARICUȚA, FOSTUL IUBIT AL DANIELEI CRUDU, TRECE PRIN CLIPE GRELE: „DE ZIUA MEA S-A STINS DIN VIAȚĂ…”)

Unul dintre cei mai bogați primari care au existat vreodată în ţara noastră, Daniel Maricuţa, tatăl lui Radu, are, potrivit declaraţiei de avere din 2019, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi din Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în localitatea Sadu.

Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri în valoare de 471.000 de euro.