Radu Almășan pregătit să facă pasul cel mare! La opt ani de la divorț a oferit din nou inelul de logodnă

Publicat: 02/01/2021 | 21:55

După opt ani de la divorț, solistul trupei Bosquito este pregătit să înceapă un nou mariaj. Artistul a oferit pentru a doua oară inelul de logodnă și probabil în scurt timp va urma și o nuntă.

În urmă cu o lună, Radu Almășan și-a anunțat fanii că cerut-o de soție pe iubita lui Mădălina Ștefania. Astfel, se pare că după opt ani de la divorț, cântărețul este pregătit să vină pentru a doua oară în fața altarului și să își unească destinul cu cel al Mădălinei. (CITEȘTE ȘI: SOLISTUL DE LA BOSQUITO A PIERDUT LUPTA CU KILOGRAMELE. MOTIVUL PENTRU CARE RADU ALMĂŞAN NU ÎȘI DOREȘTE SĂ SLĂBEASCĂ)

Cei doi sunt împreună de ceva timp, iar lucrurile par să meargă cum nu se poate mai bine. Atunci când a primit cerere, Mădălina nu a stat prea mult pe gânduri și a spus imediat „DA!”. Cel mai probabil în viitorul apropiat o să urmeze și o nuntă, pentru ca uniunea acestora să fie definitivă.

Radu Almășan, divorț instantaneu

Radu Almășan a divorțat în urmă cu opt ani de Delia, femeia care îi fusese alături încă din vremea liceului. Divorțul celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea și s-a întâmplat într-un timp record. Totul a fost atât de rapid încât artistul nici nu și-a dat seama când s-a întâmplat, după cum a declarat atunci.

„Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete”, a declarata la vremea respectivă Radu Almășan.