Puya s-a reorientat! Din ce face bani artistul în această perioadă? Și-a deschis o nouă afacere

Publicat: 21/12/2020 | 19:02

Din cauza pandemiei, artiștii au rămas fără sursa principală de venit. Cum concertele s-au anulat, majoritatea s-au reorientat spre alte lucruri care să le aducă profit în această perioadă. Același lucru l-a făcut și Puya, care a intrat într-un nou domeniu.

Pe lângă muzică, Puya se ocupă acum și de nou sa afacere. Artistul a lansat recent un vin, în două variante, alb și rose. Se pare că artistul este cunoscător al vinurilor și a vrut ca fanii săi să se poată bucura și ei de noul produs.

Vinul lansat de Puya se numește „Băiatu’ în iarbă”, iar pe eticheta produsului apare și chipul cântărețului. (CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CUM L-A UMILIT FIICA LUI PUYA PE DORIAN POPA: „ESTE UN…”)

„Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjeanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu? , a scris Puya pe pagina sa de Instagram.

Puya, viață de familie

De ceva timp, Puya a renunțat la nopțile nedormite și petrecerile lungi și dese. Artistul a trecut într-o nouă etapă a vieții și se dedică familiei. Este tată, iar fetițele lui îi aduc bucurie în fiecare zi, mai ales în această perioadă destul de grea pentru toată lumea. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI FACE PUYA DIN YOUTUBE ÎN 2020. ARE 150.000 DE ABONAȚI ȘI O MEDIE DE 160.000 DE VIZUALIZĂRI PE SĂPTĂMÂNĂ)

„Am o viață foarte bună, liniștită, de familie. E bine. Eu sunt mulțumit cu viața mea. E bine să fii familist, că treci într-o altă etapă. Eu chiar sfătuiesc lumea să treacă în etapa asta, că e un lucru bun. Trebuie să recunosc că odată cu familia, lucrurile s-au așezat mult mai bine decât atunci când eram singur. Sunt într-o altă etapă și e bine. Când se trezește copilul dimineața și trebuie să îl duci la școală, e o altă etapă. De exemplu, eu la ora aia veneam”, a declarat Puya, acum ceva timp.