Puya a devenit familist! Artistul s-a schimbat total: „Sunt într-o altă etapă și e bine”

Publicat: 18/02/2020 | 15:02

Puya, băiatul de cartier a lăsat în urmă nopțile albe și petrecerile lungi și dese. Acum artistul a trecut într-o altă etapă a vieții și pare că este destul de împlinit. A devenit un familist convins și se bucură de noul stil de viață.

Recent, Puya a făcut câteva dezvăluiri despre felul în care își trăiește viața acum și despre familia sa. „Am o viață foarte bună, liniștită, de familie. E bine. Eu sunt mulțumit cu viața mea. E bine să fii familist, că treci într-o altă etapă. Eu chiar sfătuiesc lumea să treacă în etapa asta, că e un lucru bun. Trebuie să recunosc că odată cu familia, lucrurile s-au așezat mult mai bine decât atunci când eram singur. Sunt într-o altă etapă și e bine. Când se trezește copilul dimineața și trebuie să îl duci la școală, e o altă etapă. De exemplu, eu la ora aia veneam”, a declarat Puya, conform a1.ro.

Puya este căsătorit din 2011 cu Melisa Gărdescu, care i-a fost alături mereu. Ei au împreună două fetițe, cărora le acordă toată atenția.  „Nu știu dacă au de gând sau nu. Fiecare copil va avea drumul pecare îl va avea. Nu i-l impun eu, deși ar fi super. Mă pricep așa bine la chestia asta, că ar fi minunat! Uneori mi se pare că noi, artiștii, avem avantaje exagerate față de alții. Ne sium pe scena aia, distrăm oamenii, dar nu este ceva șa spectaculos din punctul meu de vedere. Un inginer care face un pod mi se pare mult mai important sau un doctor care salvează vieți. Eu nici măcar nu credeam, când m-am apucat de muzică, că voi avea succes sau fani”, a spus Puya.

„Ce am văzut la părinți, aia am făcut”

Puya s-a ghidat mereu în viață după exemplul pe care l-a avut în părinții lui. Aceștia au fost un model pentru el. Tot de la ei a înțeles și cum este viața și cum ar trebui să se descurce. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

„Mi-am copiat părinții. Ce am văzut la părinți, aia am făcut. A fost natural. Nu mi-a trebuit vreun influencer care să mă învețe că trebuie să găsesc o gagică cu care să fac copii, familie. Cei șapgte ani de acasă rămân”, a mai spus artistul.