Puțini știu acest lucru. Cu ce televiziune a colaborat Dan Negru în paralel cu Antena 1

Publicat: 29/02/2020 | 20:43

Dan Negru, unul dintre cele mai apreciate și mai carismatice personaje din showbizul nostru este liderul incontestabil al Revelioanelor, căci de 20 de ani, Negru nici că s-a plictisit să distreze oamenii și să le arate că și la noi se poate face entertainment de calitate! Cu toate acestea, există lucruri pe care fanii lui nu le știu. Cum ar fi, de exemplu, faptul că Dan Negru a mai colaborat, pe lângă Antena 1, cu o altă televiziune, în paralel!

Dan Negru este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai carismatice personaje din televiziune, dar și unul dintre cele care au o carieră măsurată în zeci de ani de entertainment.

Fanii lui sunt în extaz de fiecare dată când îl văd pe micul ecran și au și de ce, căci nu degeaba este supranumit „regele Revelioanelor” pe care le ține, de 20 de ani, la Antena 1. Ceea ce nu mulți știau despre Dan Negru este faptul că moderatorul a mai colaborat, în paralel și cu o altă televiziune din Republica Moldova și și-a împărțit activitatea în mai multe emisiuni în care a reușit să facă un adevărat show.

Dan Negru a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, asta după ce reușit să prezinte simultan formate internaționale de succes în doua țări diferite, România și Republica Moldova. În cadrul televiziunii Prime din Moldova, Dan Negru a moderat două emisiuni: Da sau nu (după formatul internațional Deal or not deal) și Vrei să fii milionar.

Mai mult, Dan Negru este singurul prezentator european care a reușit performanța de a modera timp de 20 de ani Revelioanele. Mai mult, de fiecare dată, Antena 1 a fost lider de audiență prin prisma Revelioanelor lui Negru. „Show-urile sale de Revelion au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor din diferite generatii încât „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.” se arată pe Wikipedia, despre Dan Negru.

Dan Negru, amuzat de zvonurile legate de salariul lui

Pentru că Antena 1 este un lider incontestabil de audiență atunci când pe micul ecran rulează emisiunile moderate de Dan Negru, oamenii s-au grăbit tot timpul să facă tot felul de speculații cu privire la salariul pe care îl încasează prezentatorul. Acesta susține că ceea ce spune lumea este foarte departe de adevăr, dar nu se poate plânge.

„O dată pe lună îmi citesc leafa în ziare și, de cele mai multe ori, e foarte departe de adevăr. România e țara cu o piață de publicitate infimă în comparație cu civilizația altor țări și din piața asta de publicitate ne tragem și noi salariile.
Dacă îi auziți pe ăia care spun că Esca sau Negru iau milioane pe an, să știți că exagerările sunt uriașe. Am întâlnit mulți prezentatori străini și am deschis discuția despre bani. Diferențele sunt mari și în sus, și în jos.

Cândva, am povestit cu Paolo Bonolis, cel mai popular prezentator italian, despre salarii și când a aflat cât câștig, m-a intrebat cât ia un jucător de fotbal din Liga 1 de la noi, iar când i-am spus salariile fotbaliștilor mi-a spus că și eu câștig bine, pentru că salariile fotbaliștilor din Italia sunt înzecit mai mari. El se raporta la fotbaliștii italieni, după cum eu, aici, mă raportez la ai noștri.
Nu banii m-au mânat spre Revelioane. Dacă era așa, de la al 5-lea sau al 10-lea m-aș fi țăcănit, mi-aș fi luat-o în cap, m-aș fi crezut o mare vedetă și aș fi cerut mult mai mult și totul s-ar fi prăbușit, pentru că piața de publicitate de la noi are o limită a banilor. E bine așa cum e… Ca să fiu fericit, mă uit în jos, nu mă uit în sus. Mă uit la prezentatorii din Albania, nu la cei din Italia sau America…” a spus Dan Negru, într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.