Puterea dragostei naște noi vieți! Bianca și Livian, viitori părinți: „Trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers”

Publicat: 05/06/2020 | 17:00

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei sunt entuziasmați că ar putea deveni părinți în câteva luni. Concurenta are menstruația dereglată, iar Livian deja își face planuri că va deveni tătic.

Din spusele iubitului ei, de aproximativ trei luni, Biancăi Comănici nu i-a mai venit menstruația, drept pentru care au început să își ia rolul de viitori părinți în serios. Tânăra a mers să-și facă analizele pentru a afla dacă este sau nu însărcinată.

CITEȘTE ȘI: Pericolul nu a dispărut! A apărut un mare focar de coronavirus în Urziceni! 21 de angajate ale unui atelier de croitorie au fost confirmate cu SARS-COV-2

„E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil. Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul de apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică.

CITEȘTE ȘI: Reacția dură a fetei drogate care a purtat un dialog halucinant după accidentul de la mall: ”Terminați… decât să ne vedem în sala de judecată!”

Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta. Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul. Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină. I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac maine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie”, a spus Livian de la Puterea dragostei pe vlog.