Puterea Dragostei Live Video Online pe Kanal D. Vezi emisiunea de sâmbătă, 14 martie

Publicat: 14/03/2020 | 14:00

Puterea Dragostei revine la Kanal D cu o nouă ediţie specială, sâmbătă, 14 martie. Andreea Mantea şi concurenţii Casa Dragostei sunt pregătiţi să le ofere telespectatorilor un spectacol de zile mari.

Puterea Dragostei – Ediţia de sâmbătă, 14 martie, live video pe Kanal D

Un nou cuplu pare să se fi înfiripat la Puterea Dragostei. Este vorba despre Cătălin şi Ligi, care au fost foarte apropiaţi în ultima vreme. De altfel, Ligi pare să fi depăşit acum momentul despărţirii de Philip, după ce a suferit atât de tare încât a ajuns la spital.

Ligi a început să se simtă rău după ce l-a văzut pe fostul iubit în braţele Bernei, sărutându-se şi făcând gesturi tandre de faţă cu toată lumea. Philip nu a părut, însă, prea deranjat de suferinţa Ligiei. Mai mult decât atât, el a părut că se simte răzbunat, după ce anterior aflasae că fosta sa iubită îşi dăduse unele mesaje cu Gabriel, lucru care l-a deranjat puternic.

Pe lângă asta, a izbucnit şi un alt scandal în casă. Turcu şi Livian s-au luat la ceartă şi şi-au aruncat vorbe grele, chiar dacă erau prieteni. Totul a pornit din cauza iubitelor.

Ediţia de sâmbătă, 14 martie 2020, a emisiunii Puterea Dragostei poate fi urmărită live online AICI.

Moment emoţionant la Puterea Dragostei

Pe de altă parte, Philip a profitat de pauza de filmări şi i-a făcut o surpriză bunicii sale, chiar de ziua acesteia. Concurentul de la Puterea Dragostei are o relaţia foarte apropiată cu bunica sa şi a dezvăluit că aceasta îi simte foarte tare lipsa şi îi cere să vină acasă.

Philip a venit a apărut la uşa bunicii sale cu un ursuleţ din trandafiri galbeni, iar femeia a fost puternic emoţionată de gestul nepotului şi a izbucnit în lacrimi, cerându-i să renunţe la emisiune şi să vină acasă.

„De ce m-ai mințit că nu vii acasă, iubitul meu? Ce bine îmi pare că ai venit acasă. Să nu mai pleci! Vreau să stai acasă, să nu mai pleci. Las-o naibii de emisiune. Ai găsit fata, gata, vii acasă!”, i-a transmis bunica lui Philip

În schimb, bunica sa pare încântată de relaţia dintre Philip cu Berna, fapt ce l-a făcut pe acesta să spună: „I-auzi Berna, gata, vin cu tine acasă!”.