Puștiul minune al Romei, mesaj incendiar pentru Mădălina Ghenea: ”Pot să te sărut toată ziua?” Cum i-a răspuns modelul

Publicat: 29/12/2020 | 09:11

Mădălina Ghenea iubește din nou! A dat, se pare, lovitura cu un tânăr fotbalist de perspectivă de la AS Roma, cu 11 ani mai tânăr. Jurnaliștii italieni au descoperit că frumoasa româncă are o idilă cu Nicolo Zaniolo, puștiul minune al echipei romane. Cei doi nu se mai feresc și își transmit mesaje dulci pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea este pentru presa tabloidă din Italia precum Bianca Drăgușanu pentru ziarele mondene din România. Modelul originar din Slatina se află mereu în atenția jurnaliștilor prin intermediul relațiilor cu diverși bărbați potenți financiar sau cu notorietate. Starleta s-a cuplat cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, un puști în vârstă de 21 de ani, de la AS Roma. Iar cei doi nu se ascund, acum. Își fac declarații de dragoste și își exprimă fanteziile în social media. De curând, fotbalistul i-a transmis un mesaj senzual româncei în vârstă de 32 de ani, la o imagine de pe Instagram. „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”, a scris fotbalistul, iar răspunsul româncei a venit imediat. „Tu ce crezi?”. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, MAI SEXY CA NICIODATĂ PE INTERNET: DEZBRĂCATĂ ÎN FAȚA OGLINZII…)

Puștiul minune al Romei, mesaj incendiar pentru Mădălina Ghenea: ”Pot să te sărut toată ziua?”

Mădălina Ghenea a fost căsătorită cu omul de afaceri român Matei Stratan, cu care are un copil de 3 ani. De-a lungul timpului, românca a avut drept parteneri nume celebre ale showbiz-ului. Printre cei confirmați în presa de profil se numără: Dragoș Săvulescu, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Michael Fassbender, Lewis Hamilton, Philipp Plein, Leonardo Del Vecchio.