Pusă la zid că sfidează medicina, Olivia Steer a oferit un răspuns inedit unui internaut, în plină pandemie! Ce a spus soția lui Andi Moisescu de la Pro TV, atunci când i s-a cerut un sfat

Publicat: 07/04/2020 | 09:57

Olivia Steer a fost pusă ani de-a rândul la zid pentru practicile sale neortodoxe atunci când vine vorba de sănătate și este cunoscută pentru sfaturile pe care le dă oamenilor în mediul online, atunci când aceștia se confruntă cu vreo problemă medicală. 

Cu toate acestea, în plină pandemie, soția lui Andi Moisescu a oferit un răspuns inedit unui internaut care i-a cerut un sfat medical.

Deși până acum obișnuia să facă aceste lucruri, acum, Olivia Steer pare că s-a lăsat de practicile medicale și nu-și mai dă cu părerea. „Olivia Steer în situații de genul ăsta cât de mult ne ajută alimentația? Ce ar trebui să consumăm foarte des? Mulțumesc!”i-a scris un internaut, soției lui Andi Moisescu.

Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns scurt și la obiect. „Nu sunt medic, nu dau sfaturi! Îmi pare rău!”, a replicat Olivia Steer.

Olivia Steer, izonizată de Raed Arafat și Monica Pop

Pentru că a practicat foarte mult timp oferirea de sfaturi medicale pe internet, Olivia Steer a intrat „în gura” lui Raed Arafat și nu a scăpat netaxată nici de Monica Pop, după ce și-a dat cu părere cu privire la vaccinarea copiilor.

„Olivia Steer nu știe sensul cuvântului vaccin. Prin vaccinare faci anticorpi la patogenul respectiv. Ori ceapa si usturoiul nu face asa ceva!”, a declarat Raed Arafat. „Nu încercați această rețetă! Poate să ucidă! Un om cu ulcer, poate face un ulcer perforat, să își provoace o hemoragie internă și să moară!”, a spus și Monica Pop.