Psiholog criminalist, sesizări despre Gheorghe Dincă după ce și-a schimbat din nou declarațiile

Publicat: 07/01/2020 | 21:55

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a făcut câteva sesizări despre Gheorghe Dincă după ce presupusul criminal din Caracal și-a schimbat din nou declarațiile.

În ultima perioadă Gheorghe Dincă își schimbă declarațiile aproape zilnic. Dacă în urmă cu câteva zile a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, azi s-a răzgândit din nou și a mărturisit regretul față de cele întâmplate și părerea de rău că fetele nu mai sunt în viață.

Tactica adoptată de Gheorghe Dincă pentru a scăpa de acuzații în cazul de la Caracal nu va da roade, atrage atenția psihologul criminalist Liviu Chesnoiu. (CITEȘTE ȘI: CE LOVITURĂ! GHEORGHE DINCA NU VREA SĂ FIE PUS ÎN LIBERTATE! ANUNȚUL FĂCUT DE AVOCATUL CRIMINALULUI DIN CARACAL: “URMĂREȘTE O…”)

„Ca expert vă pot spune că primele declarații, cele date la cald sunt adevărate. Pe parcurs suspectul se poate răzgândi, dar primele declarații sunt cele adevărate. Dincă se joacă cu anchetatorii, intervine spiritul de animal hăituit. El poate declara orice, dacă anchetatorii au probe, dosarul merge mai departe. Aceste lucruri îi vor face lui rău , a declarat Liviu Chesnoiu, la un post de televiziune.

Au existat zvonuri conform cărora Gheorghe Dincă refuză mâncarea din arest, este bolnav și a fost agresat. Avocatul nu a confirmat aceste lucruri. A precizat doar că ultima dată când a vorbit cu acesta nu era bolnav și nu știe dacă a refuzat mâncarea sau nu.  Nici despre presupusele agresiuni ale clientului său nu a putut spune nimic, susținând că nu are informații legate de această temă.

În ceea ce privește remușcările pe care Dincă le-ar avea, Claudiu Lascoschi a declarat că ele sunt reale și bărbatul regretă moartea tinerelor. (VEZI ȘI: MAMA LUIZEI MELENCU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE GHEORGHE DINCĂ AR FI SPUS CĂ NU A UCIS-O PE FIICA EI)

”Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, dar asumându-şi ce a făcut, el regretă şi ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă”, a declarat avocatul