Proxeneții scoteau 30.000 de euro pe lună de pe urma bucureștencei purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus

Publicat: 26/03/2020 | 19:11

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor noi detalii tulburătoare din dosarul proxeneților care șantajau să se prostitueze o bucureșteancă purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus. Indivizii ar fi scos de pe urma femeii chiar și 30.000 de euro pe lună. Și nu ar fi cruțat-o nici măcar atunci când le-a spus că tușește cu sânge. (VEZI AICI: Cum era șantajată să se prostitueze o bucureșteancă purtătoare de HIV și suspectă de coronavirus)

Anchetatorii au descoperit amănunte revoltătoare în cazul femeii pe care proxeneții o amenințau cu abuzuri asupra copiilor ei.

Femeia le trimitea banii „călăilor” ei prin transfer rapid

„Din ultimele probe sosite la dosarul cauzei se conturează o activitate de amploare a inculpaților, precum și a altor persoane în exploatarea sexuală a persoanei vătămate. Astfel, din comunicările făcute de *, instituție de transfer rapid al banilor prin intermediul *, rezultă că persoana vătămată B.C.F. a trimis atât direct cât și prin intermediul altor persoane, sume foarte mari de bani într-un interval relativ scurt de timp inculpaților P.E.B., P.M.M. și P.M.R..

Unele sume au fost trimise cu datele ei de identitate, alte sume, folosind așa cum s-a întâmplat în data de 14.03.2020 (datele de identitate ale numitului *), datele de identitate ale altor persoane . Toate sumele de bani au fost ridicate de către inculpați de la *, fiind trimise către aceștia în perioada 08.12.2019-14.03.2020 prin această modalitate, nu mai puțin decât 56.230 lei.

Această sumă imensă de bani însușită de către inculpați din activitatea de prostituție a persoanei vătămate într-un interval atât de scurt de timp confirmă posibilitatea însușirii din activitatea de prostituție a acesteia în trecut de către acești inculpați a sumei de 30.000 euro într-o lună, așa cum a afirmat inculpatul P.M.R., precum și nemulțumirea acestuia de câștigare în aproximativ două luni de zile de 56.230 lei”, scrie în actele de la dosar, consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

O controlau pe victimă de la distanță

Proxeneții au fost, într-un final, prinși

De parcă nu ar fi fost de ajuns că îi îmbogățea pe proxeneți, fără ca ei să miște un deget, aceștia au obligat-o să se prostitueze chiar și când le-a explicat că tușește cu sânge. (NU RATA: Secretul concurentei de la „Gospodar fără pereche”. Petrecere-monstru pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”)

„Din ultimul proces-verbal de redare a convorbirilor rezumative aflat la dosarul cauzei, a rezultat și lipsa oricărei urme de compasiune a inculpatului P.M.R. față de persoana vătămată, la afirmația acesteia că tușește cu sânge”, se mai arată în documentele anchetatorilor.

Potrivit actelor citate, proxeneții puseseră la punct o metodă ingenioasă, prin care o controlau de la distanță pe victimă, sub amenințări și prin lipsire de libertate.

„Inculpații P.E.B., P.M.M. și P.M.R. nu numai că au recrutat-o și adăpostit-o pe persoana vătămată în scopul exploatării sexuale, aspecte de fapt necesare și suficiente întrunirii elementelor constitutive ale infracțiunii de trafic de persoane, dar au și exploatat-o efectiv. Aceste acțiuni s-au săvârșit prin constrângerea persoanei vătămate prin acțiuni de amenințare a acesteia, șantajare, umilire și lipsire de libertate.

Exploatarea efectivă, care de asemenea s-a realizat prin constrângere, a constat în determinarea și înlesnirea prostituării acesteia prin acțiuni precum răspunderea la telefoanele puse în acest scop la dispoziția clienților, canalizarea acestora înspre locația unde se afla persoana vătămată, sau a persoanei vătămate în locația unde se aflau clienții, stabilirea tarifelor pentru serviciile sexuale ale persoanei vătămate, obligarea acesteia să întrețină relații sexuale cu cât mai mulți clienți în scopul obținerii unor sume de bani cât mai mari, stabilirea programului de lucru al persoanei vătămate, însușirea majorității sumelor de bani câștigate de către persoana vătămată din practicarea prostituției, profitând și de vulnerabilitatea persoanei vătămate generate de starea de sănătate precară a acesteia și situația sa familială”, explică anchetatorii.

Cum a decurs flagrantul

În dosar este detaliat și modul în care a fost organizat flagrantul în care au fost prinși inculpații. Aceștia locuiau în București, dar o puneau pe victimă să meargă la o adresă din Zalău unde să se întâlnească cu „clientul” (investigator sub acoperire).

„La ora 14:55, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” a fost contactat de la postul telefonic cu numărul **de o altă persoană de sex feminin, respectiv de persoana vătămată B.C.F., care cunoștea că investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” se afla cazat la Hotelul ** și solicitase servicii sexuale contra cost, deși anterior nu vorbise cu acesta, ci inculpata P.E.B., spunându-i că se află într-un taxi în drum spre adresa indicată.

(…) B.C.F., care coborâse din autoturismul taxi, după aproximativ 2 minute, a intrat în camera în care se afla investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*”, s-a recomandat acestuia ca fiind persoana cu care stabilise anterior oferirea de servicii sexuale contra cost. Investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” a întrebat-o din nou dacă sexul oral va fi efectuat în mod neprotejat, aceasta a răspuns afirmativ, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*” i-a spus acesteia să își ia suma de 400 lei de pe corpul de mobilier, iar aceasta și i-a însușit. Ulterior, investigatorul sub acoperire cu numele de cod „*”, i-a solicitat acesteia să facă duș, în timpul în care acesta va fuma o țigară și va discuta la telefon pe balconul camerei.

Aceasta a afirmat că nu este necesar să facă duș, deoarece a făcut duș înainte de a pleca și că îl așteaptă, așezându-se pe pat. După aceea, în cameră, au pătruns organele de cercetare penală ale poliției judiciare, însoțiți de personalul medical, întrucât în zilele precedente, persoana vătămată a afirmat într-una din discuțiile cu mama sa că are febră și că are dureri musculare, afirmând că ”poate am coronavirus”. (VEZI AICI: „Zdreanţo, câţi bani ai făcut?” O româncă obligată să se prostitueze în Belgia și-a povestit drama)

În acest context și datorită situației de fapt din care rezulta că aceasta a intrat în contact cu foarte mulți bărbați într-un interval foarte scurt de timp pe raza mai multor județe, s-a solicitat sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sălaj, care împreună cu Spitalul Județean de Urgență Zalău au hotărât trimiterea susnumitei pentru o perioadă de 14 zile în centrul de carantină aparținând de Spitalul de Boli Infecționase Zalău, fapt pentru care nu s-a mai putut proceda la audierea acestei”, mai scrie în actele de la dosar.

La percheziția efectuată la domiciliul proxeneților a fost găsit, în sertarul unei comode, certificatul de naștere al fiicei victimei. „Inculpatul P.M.R. a declarat că acesta cu soția sa sunt nașii de botez ai acestei fetițe, cu mențiunea că certificatul a rămas în posesia acestuia de la data botezului”, mai arată anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...