Provocarea #SUPERSTAMACASA continuă cu Alex Stancu!

Publicat: 06/04/2020 | 15:32

Vrei să participi la concursul #SuperStamAcasa? Sparge gheața cu SuperProvocarea lansată de ciclistul Alex Stancu. Intră pe Facebook și lasă în secțiunea comentarii a postării concursului un video cu activitățile tale din carantină. Cel mai interesant videoclip ales de tânărul ciclist va fi premiat cu un voucher de 500 de lei pentru magazinul eMag și un extra premiu de 500 de lei pe contul Superbet, dacă ești parior. Fii în ton cu distracția și arată-ne cât de bine te simți tu în timpul carantinei! Deschide aici cont la Superbet!

 PARTICIPĂ LA UN SUPERCONCURS PE FACEBOOK SAU PE TIK-TOK!

Concursul #SuperStamAcasa se desfășoară în paralel pe Facebook și pe Tik-Tok. Concursul este împărțit în 7 etape, fiecare etapă fiind reprezentată de către un ambasador Superbet. A spart gheața “Mister” Ilie Dumitrescu lansând primul provocarea, urmat de marele pugilist român, Mihai Leu, și de SuperGreul din K1, Cătălin Moroșanu. Aceștia au rămas SuperImpresionați de talentele participanților, acum este rândul tău să-l dai gata pe Alex Stancu cu activitățile tale! Este ultima zi a etapei cu numărul 4, astăzi se va alege câștigătorul, încă mai ai timp! Grăbește-te! Pune mâna pe camera de filmat și arată-ne că ești SuperActiv și de acasă! Abia așteptăm să te premiem!

CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ PARTICIPI?

Concursul este destinat tuturor! Trebuie să ai peste 18 ani și să fii membru al comunității Superbet pe Facebook. Dacă nu ești deja membru, intră pe pagina de Facebook Superbet și apasă butonul de LIKE. Din acel moment, videoclipul tău intră în cursa pentru premiul etapei. Poți participa la concursul #SuperStamAcasa și pe Tik-Tok. Bagă la follow pagina Superbet.ro, pune video-ul cu #SuperStamAcasa și dă-ne tag @Superbet.ro pentru a te putea urmări. Voucher-ul de 500 de lei poate fi câștigat de către orice competitor, nu contează dacă ești parior sau nu, dar dacă ai cont pe platforma Superbet și Alex Stancu te desemnează câștigător, noi îți oferim un premiu extra de 500 de lei pe contul tău, bani pe care îi poți juca la orice secțiune de pariuri de pe site. Vezi aici termenii&condițiile concursului!

Fii încrezător și ambițios! Distrează-te cu SuperActivitățile tale și rupe lanțul monotoniei creat de statul în casă! Surprinde-ne cu talentul tău!

#SuperStămAcasă #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Autor: Silviu Elisei, Superbet