Proteste cu mii de persoane în Rusia! Cetățenii au cerut anularea măsurilor de izolare

Publicat: 20/04/2020 | 23:15

Un protest de amploare a avut loc în Rusia, în orașul Vladikavkaz. Mulțime a ignorat măsurile de izolare și a ieșit în stradă.

Manifestanții nu sunt de acord cu măsurile de izolare și au cerut eliminate restricțiile impuse de autorități. De asemenea, cei aflați la protest au solicitat sprijin financiar pentru oamenii care și-au pierdut locurile de muncă, scrie agenția Anadolu.

Mulțimea de protestatari a mai solicitat demisia guvernatorului și prezentarea adevărului despre pandemia de coronavirus, considerată o invenție. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNII CARE AU PLECAT LA CULES SPARANGHEL ÎN GERMANIA TRĂIESC UN ADEVĂRAT COȘMAR: ”NU VREM SĂ MURIM PE CAPETE”)

Se pare că protestul ar fi fost pus la cale pe rețeaua socială Telegram de un activist civic, reținut de poliție în urmă cu două zile. (VEZI ȘI: EL A FOST „ARMA SECRETĂ” A POLIȚIEI, ÎN „BĂTĂLIA” DIN RAHOVA. SPORTIVUL CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA LA OLIMPIADA DE LA RIO I-A SPERIAT PE SCANDALAGII DUPĂ CE…)

Ordinea a fost restabilită de membrii Gărzii Naționale.

În prezent, în Rusia au fost confirmate 47,121 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 și s-a înregistrat un număr total de 405 de decese.