„Protejat” doar de o căciulă cu „Îngeri”, Gigi Becali a făcut pe Moș Crăciun într-o parcare plină de „colindători”

Publicat: 14/12/2020 | 23:29

Gigi Becali înfruntă „vitejește” COVID-ul. Multimilionarul nu poartă mască nici în momentele în care împarte bani în stânga și în dreapta. CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu patronul FCSB, care s-a „lansat” într-una dintre „tradiționalele” sale băi de mulțime, după o vizită la farmacie. Unde a intrat, în grabă, tot fără mască.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Gigi Becali în zona Dorobanți. Într-o formă de zile mari, îmbrăcat lejer, cu un fes inscripționat cu ”Îngeri” (Angels, în engleză) tras peste urechi, de cum a ”descălecat” din bolidul de lux, Gigi Becali s-a îndreptat glonț către farmacia în fața căreia a parcat.

Probabil că avea o misiune extrem de importantă de rezolvat, așa că s-a dus rapid către un ghișeu. Din câte se pare, patronul FCSB nu are frică de coronavirus și evită să poarte masca de protecție atât pe stradă, cât și în interior. Cum pare că este un client fidel, farmacistele nici nu s-au sinchisit să-i atragă atenția că trebuie să poarte micul accesoriu în dreptul nasului și gurii.

Gigi Becali, comandă serioasă la o farmacie din Dorobanți

Provizii ca pentru război

După ce a discutat cu una dintre angajate și a dat rapid un telefon, Gigi Becali ”a plasat” o comandă serioasă, apoi s-a întors la mașină, de unde a luat teancul de bani. Înainte de a intra în farmacie, latifundiarul a mobilizat însă parcagiii din zonă.

Când iese la cumpărături, Gigi Becali nu se încurcă cu mărunțiș. Milionarul a cumpărat vreo trei cutii cu produse farmaceutice. Pentru a nu își bate capul cu ele, i-a pus la treabă pe parcagii. S-a văzut în scurt timp înconjurat de nevoiași, care s-au strâns ca la urs.

Gigi Becali a fost „Moș Crăciun” de ocazie

Tradiționala baie de mulțime

Cum Gigi Becali nu lasă lucrurile bune nerăsplătite, după ce a fost ajutat să care cumpărăturile în Bentley-ul de un sfert de milion €, a început să împartă bani în stânga și-n dreapta, ca un adevărat Moș Crăciun printre „colindătorii” de ocazie. Și de această dată, milionarul a ignorat normele impuse de autorități. Distanțare ioc, iar de mască nici nu mai încape vorbă. (VEZI ȘI: GIGI BECALI A REFUZAT SĂ FACĂ O DONAȚIE PENTRU CONSTRUIREA UNEI BISERICI)

Gigi Becali a împărțit bani în stânga și-n dreapta

Se retrage la mănăstire?

Giovanni Becali a declarat că patronul FCSB-ului își dorește să se retragă în viitor la o mănăstire de călugări. „El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali.

După faptele de milostenie, Becali  s-a îndreptat către Bentley-ul de un sfert de milion de euro

A „comis-o” în trafic

În urmă cu aproximativ o lună, vestitul milionar a „gafat” în trafic. În graba de a ajunge acasă, patronul FCSB s-a comportat ca un șofer indisciplinat și nu a ținut cont de norme.

Gigi Becali a ignorat culoarea roșie a semaforului. Fără să îi pese, aparent, de faptul că își pune viața în pericol, milionarul a depășit prima mașină care aștepta la „STOP” și a trecut pe un ”roșu clar” intersecția. Norocul lui a fost că în zonă nu se afla vreun echipaj de la Rutieră, care îl putea sancționa serios. Iar dacă amenda nu îl „liniștea” pe Gigi Becali, suspendarea permisului, pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, l-ar fi pus, probabil, în mare dificultate. (NU RATA: CUM S-A “BĂTUT” GIGI BECALI CU ANAF-UL PENTRU O DATORIE DE 350.000 DE EURO)

După ce a trecut pe roșu, celebrul om de afaceri și-a văzut liniștit de drumul spre casă. Înainte de a intra pe proprietatea lui din Pipera, Gigi Becali a ” comis-o” din nou. Pentru milionar, marcajele rutiere par să nu fie foarte importante. La fel ca în intersecție, Gigi Becali n-a ținut cont de regulile de circulație și a virat la stânga peste linia dublă continuă. A așteptat, totuși, ca, din sensul opus, să i se semnalizeze că poate face manevra în siguranță.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.