Promisiunea pe care Alex Bodi i-a făcut-o Biancăi: ”Pentru că noi suntem altfel!”

Publicat: 22/04/2020 | 12:38

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au ”așezat” relația, după o perioadă în care scandalurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. Fosta prezentatoare tv a dezvăluit, la Antena Stars, că ea și iubitul ei au ajuns într-un moment de liniște sufletească. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, AROGANȚĂ MAXIMĂ DUPĂ CE ALEX BODI S-A ÎMPĂCAT CU BIANCA DRAGUȘANU! ÎN TIMP CE EI ÎȘI PETREC IZOLAREA ÎMPREUNA, EA…)

Bianca a mai dezvăluit și cum va arăta nunta lor, cel puțin din ce promite cel care urmează să-I devină soț. „Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (…) Am ajuns într-un moment în care linistea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuparare a timpului pierdut și să ne redescoperit. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte…altfel”, a declarat Bianca Drăgușanu.

VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU RENUNȚĂ LA ORDINUL DE PROTECȚIE + NOI DETALII DIN CULISELE RELAȚIEI LUI ALEX BODI CU DARIA RADIONOVA. “AU FOST DOUĂ DĂȚI ÎN CARE…”

Cei doi îndrăgostiți au și discutat despre nuntă. „Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a spus blondina.

S-a împăcat cu Alex la două săptămâni de la divorț!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Între timp, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. Indiferent de aceste două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii, zilele trecute. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț, a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbescă în public unul despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească. (VEZI ȘI: INFECTAT CU COVID-19, S-A DUS SINGUR DUPĂ MEDICAMENTE LA FARMACIE. „M-AU LUAT IAR CU IZOLETA ȘI ACUM…”)

”Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV.