Program Pro TV de Crăciun. Ce emisiuni și filme avem pe 24, 25 și 26 la TV

Publicat: 25/12/2019 | 08:00

Program Pro TV de Crăciun. Ce emisiuni și filme avem pe 24, 25 și 26 la TV.

În Ajun, de la ora 20.30, avem două ore speciale de “Las Fierbinți”, cel mai îndrăgit serial de comedie din România, din 2012 încoace. De la 22.30 e programată comedia “Fantomele fostelor mele iubite”, cu Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas și Breckin Meyer în rolurile principale. Este povestea fotografului de celebrități Conner Mead (interpretat de McConaughey), un celibatar convins, care, la petrecerea de nuntă a fratelui sau, începe să fie vizitat și hărțuit de fantomele fostelor iubite din trecut.

“Moșul cel rău 2” îi urmează, de la ora 0.30, o oră potrivită, având în vedere că nu e recomandat celor mici! În film, Willie (Billy Bob Thornton) face din nou echipă cu micul și furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată în Ajunul Crăciunului.

Program PRO TV pe 25 decembrie

În prima zi de Crăciun, cine se trezește foarte devreme poate urmări, de la 6.30, “Un cântec de Crăciun”, povestea unei femei tinere, frumoase și divorțate (interpretată de Lacey Chabert), care părăsește New York-ul și se întoarce în orășelul natal, unde ia viața de la capăt și reînvață iubească. De la 8.15 e difuzată comedia “Singur acasă 4”, în care rolul principal nu mai e jucat de Macaulay Culkin, ci de Mike Weinberg. De această dată, Kevin dă nas în nas cu hoții acasă la tatăl lui, care a divorțat de mama lui și s-a recăsătorit cu o femeie foarte bogată.

“Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți” intră pe post de la ora 10.00. Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează pe acesta în Univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

La ora 12.00 e programată comedia romantică “O coroană de Crăciun”, în care un rege se îndrăgostește de o menajeră. E “Crăciun cu scântei” de la 14.00! Comedia cu Matthew Broderick, Danny DeVito și Kristin Chenoweth în rolurile principale se desfășoară într-un oraș din statul New England, unde doi vecini își declară război după ce unul dintre ei își decorează casa cu atât de multe luminițe de Crăciun, încât pot fi văzute din spațiu. “Pinguinii domnului Popper” ajuns la PRO TV la ora 16.00. Scrisă în 1938 de Richard și Florence Atwater, cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica și care devine fără voia lui proprietarul a șase pinguini.

La ora 20.30 e vremea amatorilor de filme cu eroi. În “Răzbunătorii: Războiului infinitului”, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor. Îi urmează, de la 23.30, comedia “Internul”, cu Robert de Niro în rolul unui intern de… 70 de ani!

Program PRO TV pe 26 decembrie

Un film românesc “deschide” a doua zi de Crăciun la PRO TV, la 6.15: “Poveste de dragoste”, cu Raluca Aprodu, Mimi Brănescu (scenaristul “Las Fierbinți”, care este și actor!), Dragoș Bucur (prezentatorul “Visuri la cheie”), Mirela Oprișor (Aspirina din “Las Fierbinți”) și regretatul Ducu Darie. Povestea: în apropierea sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. Este ajunul Crăciunului și viața îi rezervă fetei cadourile pe care ea este pregătită să le primească. La 8.30 începe “Singur acasă 5: Jaf de sărbători”, în care Finn e personajul principal, nu Kevin, un băiat care, proaspăt mutat în casă nouă cu familia lui, e vizitat – cum altfel? – de hoți! De la 14.00, Jim Carrey e “Dumnezeu pentru o zi”, când Dumnezeu îi cedează puterile sale și îl provoacă să facă lucrurile mai bine decât el. Iar de la 16.15, Kevin James este “Omuʼ de la Zoo”, care descoperă că animalele de la grădina zoologică pot vorbi.

Seara, de la 20.30, e difuzat filmul fantastic “Valerian și orașul celor o mie de planete”, în care Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) formează o echipă însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

Iar de la 23.15, avem parte de “Mame bune și nebune 2”, în care continuă șirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene, cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului. Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn și Cheryl Hines joacă în rolurile principale.