Program Mega Image pe perioada stării de urgenţă în România! Ce orar zilnic vor avea toate magazinele

Publicat: 17/03/2020 | 08:25

Pe teritoriul României a fost decretată starea de urgență pentru o perioadă de 30 de zile, iar în astfel de condiții apar mofdificări și în ceea ce privește lanțurile de supermarketuri. Cumpărătorii sunt asigurați de reprezentanții magazinelor că nu vor fi probleme în ceea ce privește stocurile de produse, iar programul de funcționare a fost modificat sau urmează a fi adaptat în conformitate cu evoluția acestei crize.

Mega Image este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate, iar în țara nostră a intrat în anul 1995. În perioada actuală, ținând cont de riscul infecției cu noul coronavirus și de decretarea stării de urgență, reprezentanții Mega Image recomandă tuturor cumpărătorilor să apeleze, pe cât posibil, și la shopping-ul online.

Programul de funcționare al Mega Image este, în condiții normale, de la orele 07:00 la 22:00, însă anumite magazine Shop & Go se deschid și la 07:30 sau chiar 08:00. În contextul crizei coronavirusului, lanțul de magazine va avea un program flexibil, adaptat în funcție de evoluția crizei. Există unități Mega Image care sunt deschise până la orele 22:30 sau chiar până la orele 23:00.

Se insistă și asupra efectuării plăților cu cardul

Unele magazine din rețeaua Mega Image vor închide mai devreme – la ora 21.00 – dar altele vor fi deschise non-stop.

Pentru a se evita răspândirea infecției cu noul coronavirus este posibil ca Mega Image să nu permită accesul în incintă a mai multor persoane, maxim cinci cumpărători putând intra în magazin, în vreme ce toate celelalte persoane vor aștepta afară. Se insistă și asupra efectuării plăților cu cardul, pentru a se evita atingerea bancnotelor și, bineînțeles, dezinfectarea mâinilor la intrarea în magazine.