Program Lidl de sărbători. Vezi orarul pentru 24, 25 și 25 decembrie

Publicat: 23/12/2019 | 07:00

Ne aflăm la doar câteva zile distanță până la Crăciun, iar dacă ai intrat în criză de timp în ceea ce prevește cumpărăturile sau dacă nu ai apucat să cumperi toate cadourile pentru persoanele dragi, mai ai foarte puțin timp. Vezi mai jos care este programul Lidl de sărbători. (Vezi AICI Programul hipermarketurilor de Crăciun 2019)

Programul magazinelor de Crăciun nu diferă cu mult față de cel de anul trecut, majoritatea magazinelor vor fi închise pe 25 decembrie. Iar programul acestora de ajun se va termină cu câteva ore mai devreme, decât într-o zi obişnuită. Marţi, în prima zi de Crăciun, aproape toate magazinele vor fi închise. Abia în a doua zi de Crăciun se vor deschide.

Program Lidl 25 decembrie 2019, de Crăciun

Astfel, în perioada 25 – 29 decembrie 2018, programul Lidl va fi unul special, în funcţie de fiecare magazin din ţară. (Citește și: Cartea lansată de chef Florin Dumitrescu, ”Românește. Punct și de la capăt”, a ajuns la Paris!)

Lidl a anunţat că, de Crăciun, toate magazinele din ţară vor fi închise.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, program Lidl Crăciun 2019 este următorul:

– Marţi, 24 decembrie: 07:00 – 18:00
– Miercuri, 25 decembrie: închis
– Joi, 26 decembrie: închis.

Totuşi, programul Lidl de Crăciun poate să difere în funcţie de oraş.

Citește și: Vâscul de Crăciun. Cat timp se ține în casă și ce să faci cu el după sărbători

Cum va fi vremea de Crăciun

Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Andreea Mateescu, a anunțat cum va fi vremea de Crăciun în acest an. Expertul ANM a făcut anunțul pe care îl așteptau toți românii. La munte ar urma să ningă, iar în restul țării va ploua.

În zilele 23-24 decembrie, vorbim de o vreme închisă, în răcire, cu precipitaţii în majoritatea regiunilor, ploi. La munte se vor semnala ninsori şi intesificări ale vântului. Pentru zona montană, în ajun de Crăciun vorbim de o vreme autentică de iarnă.

În nord-vestul şi centru ţării nu excludem precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În rest, predomină ploile. Maximele vor fi de 4, 3 grade, iar minimele se vor situa între -2, până la -7 grade„, a spus Elena Mateescu.