Program Auchan pe perioada stării de urgență! Ce orar zilnic va avea supermarketul

Publicat: 18/03/2020 | 08:49

Pandemia de coronavirus a impus măsuri drastice nu numai în ceea ce privește deplasarea cetățenilor din toate țările afectate, dar a modificat, în multe cazuri, și programul de funcționare al magazinelor și al supermarketurilor.

Sunt luate măsuri esențiale pentru a se limita răspândirea noului coronavirus, iar aglomerația din magazine trebuie, pe cât posibil, evitată. Autoritățile din România au făcut apeluri repetate către populație, pentru a fi evitată panica și supraaglomerarea în magazine, menționând și că nu se pune problema unei raționalizări a alimentelor. Este luată în discuție plafonarea prețurilor la produsele de bază, iar românii sunt sfătuiți să nu facă, totuși, stocuri foarte mari de provizii.

În ceea ce privește programul Auchan, spre exemplu, cei interesați trebuie să știe că nu au survenit schimbări. Potrivit unui mesaj transmis de directorul general Ionuț Ardeleanu, rețeaua de hipermarketuri Auchan vor funcționa după programul normal, program care poate fi consultat, în funcție de locație, pe site-ul Auchan.

Trebuie știut că doar programul magazinelor din Centrele Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor şi Coresi Shopping Resort este redus – începând cu 16 martie  – la intervalul 12.00 – 20.00.