Program Auchan de sărbători. Vezi orarul pentru 24, 25 și 25 decembrie

Publicat: 23/12/2019 | 08:00

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă foarte aglomerată din an. Chiar dacă avem la dispoziție câteva zile libere în plus, este greu să alergăm după cadouri, mâncare și băutură. Din fericire marile lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri au un program de sărbători adaptat tuturor românilor, majoritatea sunt închise doar în prima zi de Crăciun, în rest au un program mai scurt. Citește și: Programul celorlate hipermarketurilor de Crăciun 2019

Magazinele Auchan vor avea următorul program de funcţionare:

Marți, 24 decembrie: 7.00 – 18.00
Miercuri, 25 decembrie: ÎNCHIS
Joi, 26 decembrie: 10.00 – 22.00

Altex şi Auchan au lansat primul shop-in-shop din România

Acest proiect pilot va aduce clienţilor o gamă variată de produse, servicii de calitate şi ajutorul specialiştilor ALTEX în domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store ALTEX integrat într-un hipermarket Auchan. Conceptul va fi testat, pentru început, în trei locaţii Auchan cu profiluri diferite: Galaţi, Ploieşti şi magazinul din Bucureşti, Drumul Taberei.

Citește și: Farmacii deschise de Crăciun. De unde poți cumpăra medicamente pe 25 decembrie

Ionuţ Ardeleanu, Directorul General al Auchan România a declarat: „Suntem bucuroşi să demarăm acest parteneriat cu ALTEX România printr-un proiect pilot shop-in-shop în 3 magazine şi suntem convinşi ca expertiza şi leadership-ul Altex pe piaţa electro-IT ne vor ajuta să răspundem şi mai bine nevoilor clienţilor Auchan, printr-o excelentă complementaritate a parcursului alimentar cu cel nealimentar.

Prezenţa fizică a unui specialist electro-IT într-un hipermarket, în premieră în România, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care îl iniţiem din dorinţa de a oferi soluţii şi parcursuri cât mai inovatoare, utile şi atractive pentru clienţi”.

Citește și: Tone de pește stricat, găsit în supermarket-urile și hipermarket-urile din București!

Când a apărut primul magazin Auchan în România

Auchan a intrat în România printr-un parteneriat cu investitori străini și români, care au adus și condus rețeaua Cora. Astfel în 2005 a fost înființată firma MGV Distri-Hiper în care investitorii dețineau 71% și Auchan 29%. În noiembrie și decembrie 2008, Auchan a cumpărat restul acțiunilor și a devenit singurul propietar.

În România, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la 7 noiembrie 2006, fiind amplasat în cartierul Titan din București. Până în anul 2009, compania a realizat investiții de 400 milioane euro în România.

Compania a adoptat un alt model decât cel al Cora, cu costuri reduse prin hipermarketurile deschise inițial cu podelele nepavate, netipărirea de cataloage, publicitate limitată. Deasemenea comercializează produsele fără taxă la raft și fără aranjare preferențială după marcă, produsele fiind așezate după sortiment.