Program Antena 1 de Crăciun. Ce emisiuni și filme avem pe 24, 25 și 26 la TV

Publicat: 25/12/2019 | 08:00

Program Antena 1 de Crăciun. Ce emisiuni și filme avem pe 24, 25 și 26 la TV.

Program Antena 1 pe 24 decembrie

De la ora 20.00, Antena 1 difuzează filmul de animație “Frumoasa și bestia”, din 1991, în care un prinț blestemat descoperă dragostea alături de o fată simplă, Belle, și reușește astfel să rupă vraja care-l ține captiv într-un trup de fiară. “Cine este Moș Crăciun?” încercăm să aflăm la 21.45. Comedia cu Tim Allen, Eric Lloyd, Judge Reinhold și Wendy Crewson în rolurile principale ne arată cum un tată divorțat, care are o relație destul de dificilă cu fiul său, devine, printr-un joc al sorții, Moș Crăciun. La ora 23.45 începe un concert extraordinar de Crăciun semnat Ștefan Bănică. Este chiar spectacolul susținut de îndrăgitul artist, jurat la “X Factor”, la Sala Palatului.

Program Antena 1 pe 25 decembrie

De la ora 14.00, regal pentru cei mici: “Regatul de gheață – Sărbatori cu Olaf”. Olaf și Sven pornesc într-o nouă aventură. Cei doi merg din ușă în ușă, prin întregul regat, și adună toate tradițiile pentru sărbătorile de iarnă. De la 17.00 e rost de distracție la “Acces Direct”. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida le-a pregătit telespectatorilor reprize de umor cu Vasile Muraru și Valentina Fătu. Muzica și voia bună vor fi asigurate de îndrăgiții interpreți Maria Dragomiroiu, Carmen Șerban, Ionuț Galani și Gipsy Casual.

Seara, de la ora 20.00, e difuzată o ecranizare din 2015 a binecunoscutului basm “Cenușăreasa”, cu Lily James,Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter și Stellan Skarsgard în rolurile principale. Iar de la ora 22.00, Alex Pettyfer și Gabriella Wilde sunt “Îndrăgostiți pentru totdeauna”, deși provin din medii diferite, iar părinții nu văd cu ochi buni relația lor.

Program Antena 1 pe 26 decembrie

În a doua seară de Crăciun avem o comedie și un film fantastic. De la 17.00, o nouă ediție specială “Acces Direct”. Invitații gazdei vor fi Aurora și Săndel Mihai, Nicoleta Voicu și soțul ei, Alin Bagiu, Irina Loghin și fiica Irinuca, trupa André, Cornelia și Lupu Rednic, Florin Vasilică și fiul său, Minodora cu familia ei.

De la ora 20.00, ne distrăm cu “Tata în război… cu tata 2”, în care tatăl natural și tatăl vitreg își unesc forțele ca să le ofere un Crăciun perfect copiilor, dar nu merge chiar totul conform planului. Iar de la 22.00, intrăm în “Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul”, în care patru frați trec din lumea noastră într-un regat de poveste, unde au parte de aventuri uluitoare.