Progonoza meteo. Temperaturi de vară în toată țara. Cum va fi vrema în noaptea de Înviere

Publicat: 16/04/2020 | 09:18

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vom avea parte de o vreme frumoasă și caldă peste tot în țară, iar vineri și sâmbătă vor fi temperaturi de până la 27 de grade Celsius. În noaptea de Înviere, minimele vor urca până la 9 grade.

VEZI AICI: NU E O GLUMĂ! CORONAVIRUSUL AFECTEAZĂ ŞI PROGNOZA METEO! CUM ESTE POSIBIL AŞA CEVA, PE VREME DE PANDEMIE

Începând de joi, vremea se încălzește în toată România, dar diminețile rămân reci. La munte, vântul va continua să bată, în est și în sud-est. Maximele vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade. În Capitală, soarele va străluci în voie și vom avea parte de temeraturi de 21 de grade.

Vineri o să fie cald în toată țara, iar maximele o să fie cuprinse între 18 și 25 de grade. Seara și noaptea, în unele zone ale țării, o să și plouă, sub formă de averse. În București, va fi soare pe tot parcursul zilei, vântul va adia liniștit și vor fi în jur de 25 de grade.

PROFEȚIE. Florin Călinescu anunță Apocalipsa! „Agresivitatea ființei umane vizavi de mâncare”

9 grade în București, în noaptea de Înviere

Sâmbătă vremea va fi, din nou, caldă. Prin nord, centru, est și pe la munte ar urma să plouă pe timp de zi. Maximele pornesc de la 14 grade și se opresc la 27. În noaptea de Înviere va fi cald, termometrele urmând să ajungă chiar și la 13 grade în anumite zone ale țării. În Capitală, va fi soare pe timp de zi și 24 de grade Celsius. În noaptea de Înviere vor fi 9 grade.

NU RATA: ANM, PRECIZĂRI DESPRE NORUL DE FUM DIN ZONA CERNOBÎL, CARE AMENINȚA ROMÂNIA. CE SPUNE ȘI COSTEL ALEXE, MINISTRUL MEDIULUI