Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021. Temperaturile maxime, 17 grade Celsius

Publicat: 17/04/2021 | 11:01

Se pare că vremea se va încălzi sâmbătă, 17 aprilie 2021. În sud-est valorile termice se vor apropia de cele climatologic specifice datei, dar în restul ţării vremea va fi încă mai rece decât normal. Temperaturile se vor încadra în intervalul 10 grade – 17 grade Celsius.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 1 şi 8 grade Celsius, mai scăzute însă în depresiuni, unde se vor duce către -2 grade. Însă, în cea mai mare parte a țării, vremea se va încălzi ușor. (CITEȘTE ȘI: PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE PATRU SĂPTĂMÂNI. CUM VA FI VREMEA DE PAȘTE ȘI 1 MAI)

Spre seară, cerul se va înnora treptat. Va ploua în sud-vest, sud, centru și izolat în restul țării. Izolat, cantitățile de apă vor trece de 10-15 l/mp. În zona de munte vor fi precipitații mixte și vânt alert pe creste. Iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10°C în depresiuni și 16°C în sud-est.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În Capitală, cerul va fi variabil, cu vânt slab și maxime de 14°C-15°C.

În noaptea de sâmbătă despre duminică, vremea va fi, în continuare, rece în cea mai mare parte a țării. Va ploua în sud-vest, sud, centru și izolat în rest. Izolat, cantitățile de apă vor trece de 10-15 l/mp. În zona de munte vor fi precipitații mixte și vânt alert pe creste.

Temperaturile minime se vor situa între -2°C în estul Transilvaniei și 7°C pe litoral.

În Capitală, va ploua slab, vântul va sufla moderat, iar minima nopții va fi de 5°C-6°C.

Sursa foto: pixabay.com