Prognoza meteo, 24 aprilie. Cum va fi vremea în București și la munte

Publicat: 24/04/2020 | 10:09

Pe 24 aprilie, vremea va fi predominant frumoasă în toată țara. Vântul va sufla slab și moderat, cerul va fi variabil, mai mult senin. În București, temperatura maximă va fi de 20-21 de grade Celsius, iar cea minimă de 6-7 grade.

VEZI AICI: NU E O GLUMĂ! CORONAVIRUSUL AFECTEAZĂ ŞI PROGNOZA METEO! CUM ESTE POSIBIL AŞA CEVA, PE VREME DE PANDEMIE

La munte, vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade. În rest, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi, în mare parte, senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste.

STUDIU. Câți ani ar mai fi trăit oamenii, dacă nu ar fi fost uciși de coronavirus

Cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă, în București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, cu o maximă a temeraturii de 25 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. La munte, temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

NU RATA: ANM, PRECIZĂRI DESPRE NORUL DE FUM DIN ZONA CERNOBÎL, CARE AMENINȚA ROMÂNIA. CE SPUNE ȘI COSTEL ALEXE, MINISTRUL MEDIULUI

De duminică, vremea se va răci în cea mai mare parte a țării. La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, însă doar pe arii restrânse va ploua slab. La București, vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 6 – 9 grade.