Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Noul An

Publicat: 31/12/2020 | 19:44

Părintele Arsenie Boca ar fi avut ”darul” de a ”vedea” ce se va întâmpla în viitor, iar profețiile sale sunt încărcate de tensiuni, durere și dezastre. Cel puțin asta spun pelerinii care trăiesc cu credința că drumul spiritual le va aduce bunăstarea sau vindecarea bolilor. CANCAN.RO vă prezintă previziunile înfricoșătoare ale părintelui Arsenie Boca pentru perioada următoare.

Părintele Arsenie Boca este considerat, atât de către unii dintre ucenicii săi, cât și de numeroși adepți, drept cel mai mare duhovnic român al secolului XX. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop, din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini. Pe lângă învățăturile sale, care i-au adus prigoana autorităților comuniste, părintele a devenit celebru și pentru previziunile pe care le-a făcut și care s-au adeverit într-un mod tulburător.

Printre „profețiile” sale s-au numărat uciderea soților Ceaușescu în ziua de Crăciun, precum și martiriul eroilor Revoluției din 1989.

Ce profeții a făcut părintele Arsenie Boca pentru Noul An

Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Noul An

Conform unei profeții făcute de părintele Arsenie Boca (supranumit ”Sfântul Ardealului”), Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României poate începe din anul 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”, a declarat aceasta, la un moment dat.

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea. Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe «acela» al lor, care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, până în zilele celui mai desăvârşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului, prigonindu-i, spânzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i”, mai spunea Arsenie Boca. (CITEȘTE ȘI: A FOST DESCOPERIT JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA. MESAJ CUTREMURĂTOR DESPRE ROMÂNIA)

Autorii cărții „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”  au notat, printre altele: „În lucrarea părintelui Arsenie avem şi cazuri de vindecări miraculoase. A vindecat un orb pe care mai întâi l-a spovedit şi l-a împărtăşit şi apoi i-a zis să iasă din biserică. Cei prezenţi au zis să-l ajute fiind orb, dar părintele i-a oprit zicându-le să-l lase să meargă singur. Ajungând la uşă bolnavul a zis: «Măi fraţilor, eu văd».

În acel moment i-a revenit vederea pentru toată viaţa. Un om paralizat la pat a fost dus cu căruţa la mănăstire şi părintele i-a zis să coboare din căruţă. El a coborât şi de atunci a mers normal”.

Ce profeții a făcut părintele Arsenie Boca pentru Noul An

Cine a fost Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Creştina. Venirea sa pe lume a avut loc în satul Vaţa de Sus din Ţara Zarandului, în partea de sud a Munţilor Apuseni. Satul aparţine comunei Vaţa de Jos. Părinţii au dat fiului lor numele de Zian Vălean. Zian, un nume extrem de rar, provine, probabil, de la Sânzian, ziua naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătorită la 24 iunie. (NU RATA: TOTUL DESPRE CHIPUL MISTERIOR AL LUI ARSENIE BOCA. SUADA AGACHI A FĂCUT DEZVĂLUIRI INCREDIBILE)

Arsenie Boca a fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici. La Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop a fost stareț. A intrat în atenția Securității Statului după anul 1945, atunci când a fost instaurat regimul comunist, întocmindu-i-se dosar de urmărire informativă și fiind considerat un ”opozant activ” al Partidului Comunist Român și al dictaturii ajunse în România cu tancurile sovietice. Arsenie Boca a fost înhumat la Mănăstirea Prislop, acolo unde părintele a slujit, cu evlavie, în anii ’50, iar locul a devenit, peste timp, destinație de pelerinaj. Zeci de mii de oamenii vin anual la Prislop și se roagă la mormântul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.