Profețiile lui Carmen Harra: “Noul Mesia s-a născut de Paști! Când va împlini 33 de ani, El va…”

Publicat: 02/01/2020 | 23:30

Celebra clarvăzătoare stabilită în Statele Unite l-a anunțat pe urmașul Lui Iisus Hristos, în câteva profeții despre religie și nu numai. Potrivit mărturisirilor lui Carmen Harra, Noul Mesia s-a născut într-o zi în care a fost sărbătorit Paștele. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, informații privind schimbarea importantă care se va înregistra peste câțiva ani. (Află și: Ce a prevăzut Carmen Harra că se va întâmpla în România în Noul An! Predicțiile ei sunt îngrijorătoare)

Profețiile lui Carmen Harra pentru 2033: “Noul Mesia s-a născut de Paști!”

Carmen Harra a avut o premoniție în urma căreia i s-a arătat că Noul Mesia s-a născut pe 30 aprilie 2000. Da, este exact data în care creștinii ortodocși au sărbătorit Învierea Lui Iisus Hristos. Clarvăzătoarea a spus că urmașul Mântuitorului se va arăta omenirii în anul în care va împlini vârsta pe care o avea Fiul Lui Dumnezeu când a fost crucificat. (Citește și: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

“Noul Mesia s-a născut de Paști, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…). 

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ în lumea asiatică. (…)”, a declarat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”. (Află și: Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”)

„Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ

Îndrăgita clarvăzătoare a vorbit și despre evoluția spirituală a omenirii, un subiect privit cu mult scepticism de milioane de persoane de pe întreg mapamondul.

(…). Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ. Conștientizând că trebuie să facă schimbări majore, oamenii își vor schimba gândirea și comportamentul, iar politicienii nu vor mai fi singura influență majoră asupra mulțimilor.

Știind că Universul ne susține, fiecare dintre noi trebuie să se dedice schimbării vechilor obiceiuri, înlăturării condiționărilor, precum și deschiderii spre noi moduri de a gândi, de a crede și de a relaționa cu semenii. Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării.

Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și să ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a conchis clarvăzătoarea în finalul volumului, care a fost vândut în milioane de exemplare.

(Citește și: Celebra Carmen Harra anunță “revoluția” medicinei: “Vindecarea corpului va fi instantanee!”)

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra s-a mutat Statele Unite ale Americii în 1983 și a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare ale timpurilor noastre. Celebra româncă vorbește fluent cinci limbi străine: engleză, franceză, italiană, maghiară și germană și este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog și astrofiziognomist.

(Află și: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)