Acasă » Exclusiv » Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru 2020: ”Moscova va fi lovită de un meteorit, iar Trump va fi diagnosticat cu…”

Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru 2020: ”Moscova va fi lovită de un meteorit, iar Trump va fi diagnosticat cu…”

De: I.D. 01/01/2020 | 23:42

Născută Vanghelia Pandeva Dimitrova – după căsătorie Vanghelia Guşterova –, celebra Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă de origine bulgară. I s-a mai spus şi ”vindecătoarea cu plante”. O mare parte din viaţă a petrecut-o în munţii Kozhuh, zona Rupite, era analfabetă (sau, conform unor alte surse, semianalfabetă) și nu a lăsat nicio carte. Cei care au cunoscut-o au transmis că Baba Vanga avea un discurs care putea fi înţeles cu mare greutate, cu atât mai mult cu cât se exprima într-un dialect dificil. Filmările în care apare prezicătoarea sunt subtitrate în limba bulgară, altfel nimeni nu ar putea înţelege nimic din ceea ce spune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă înfricoşătoarele profeţii ale Babei Vanga, referitoare la anul 2020. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU A PREZIS MOARTEA LUI CORNEL GALEȘ)

De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile Babei Vanga. A devenit o celebritate după ce s-a spus despre ea că ar fi reuşit să anticipeze atentatele ISIS, începutul şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, destrămarea URSS, moartea prinţesei Diana şi chiar Brexit-ul. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când este vorba despre „profeţi” sau „prezicători” – a se vedea şi cazul „Nostradamus”, evident -, există sceptici, adversari declaraţi şi oamenii care cred, necondiţionat, astfel de previziuni halucinante.

Nici Baba Vanga nu face excepţie, din acest punct de vedere. Sunt foarte mulţi care zâmbesc larg atunci când citesc că „bulgăroaica” a prezis şi dezastrul de la Cernobâl, spre exemplu, însă este cert că în jurul ei s-a „construit”, în timp, o adevărată industrie. (NU RATA: SURPRIZA PE CARE ARSENIE BOCA I-A FĂCUT-O MAMEI SALE! E O ADEVĂRATĂ MINUNE)

Baba Vanga în tinereţe

Moscova, lovită de un meteorit

Baba Vanga ar fi prezis că Vladimir Putin şi Donald Trump vor avea mari probleme începând cu anul 2019. În ceea ce-l priveşte pe „Ţarul de la Kremlin”, prezicătoarea a transmis – spun cei care au interpretat „mesajul” acesteia – că acesta va fi victima unui atentat. Iar organizatorii „loviturii” ar urma să fie chiar membri ai echipei sale de securitate. Vladimir Putin a trecut, de altfel, prin momente dificile, dar asta se întâmpla în 2012, chiar în timpul alegerilor. (NU RATA: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE A LUI ARSENIE BOCA. ESTE FĂCĂTOARE DE MINUNI)

Totuşi, Baba Vanga a lansat un avertisment înspăimântător în legătură cu anul 2020, în centrul unui astfel de scenariu apocaliptic aflându-se Moscova. Oraşul ar putea fi lovit de un… meteorit uriaş în anul care abia a început. Fireşte, scepticii contestă o astfel de previziune, iar oamenii de ştiinţă preferă să trateze cu indiferenţă superioară „profeţiile” venite din partea unor personaje pe care nimeni nu le poate încadra în tipare. (VEZI ȘI: 109 ANI DE LA NAȘTEREA LUI ARSENIE BOCA. CÂND VA AVEA LOC CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA)

Moscova, lovită de un meteorit în 2020?

În cazul lui Donald Trump, Baba Vanga ar fi anticipat că acesta va surzi. E drept că au fost unele probleme medicale, însă au avut de suferit, cel puţin până acum, mai mulţi diplomaţi americani, de vină fiind… radiaţiile magnetice.

Europa, colaps financiar

Conform unei alte profeţii făcute de celebra Baba Vanga, Europa ar urma să sufere un colaps financiar, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu lipsesc mesajele referitoare la un tsunami devastator, iar adepţii bulgăroaicei sunt de părere că şi catastrofalul tsunami din Indonezia – unde au fost înregistrate peste 2.500 de victime – a fost anticipat de prezicătoare. (CITEŞTE ŞI: VINE MARELE CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL TERIBIL)

Baba Vanga: „Europa, colaps financiar”

Noi tehnologii descoperite de rasa umană. „China va controla lumea”

Pot fi extrase, totuşi, unele puncte de reper din tot ceea ce se spune că ar fi prezis baba Vanga pentru anul 2020, iar acestea se prezintă astfel:

  1. Europa va intra într-un colaps financiar.
  2. Moscova va fi lovită de un meteorit.
  3. Aflată în plină ascensiune economică, China ar putea ajunge să „controleze lumea”.
  4. Rasa umană va descoperi tehnologii noi.
  5. Preşedintele Putin se va afla în pericol, fiindcă membri ai echipei sale de securitate vor dori să îl asasineze.
  6. Preşedintele Trump va avea probleme cu auzul. Dar nu numai atât. Va fi diagnosticat – prezice Baba Vanga – cu o tumoră pe creier, va avea ameţeli şi… „bâzâieli” în urechi.
  7. Anul 2020 va fi unul al cutremurelor devastatoare.
  8. Ne putem aştepta la un alt tsunami catastrofal. (VEZI ŞI AICI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PROFEȚIE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: ”VOR FI 28.109 MORŢI”)
Baba Vanga, adulată şi, în acelaşi timp, contestată

”Nostradamus din Balcani”: „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea”

Baba Vanga i-a impresionat până şi pe liderii Partidului Comunist din Bulgaria, devenind… unul dintre consilierii acestora. Casa clarvăzătoarei era supravegheată în permanență de serviciul secret al Bulgariei, previziunile sale fiind considerate, atenţie!, „secrete de stat ce trebuiau protejate”.

Baba Vanga a încetat din viață în 1996 (*11 august), la vârsta de 85 de ani. Mai mult, în unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată, fiind considerată sfântă și etichetată drept ”Nostradamus din Balcani”. (VEZI ȘI: BABA VANGA A FĂCUT PROFEŢII INCREDIBILE PENTRU 2018)

„Creaturile invizibile” care au intrat în contact cu Baba Vanga

Clarvăzătoarea a oferit, se spune, şi unele explicaţii pentru „abilităţile” sale. A susținut că acestea au avut legătură directă cu prezența unor… ”creaturi invizibile”. Baba Vanga a lăsat suspansul să persiste şi nu a dorit sau nu a putut să explice originea respectivelor creaturi. „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea„, ar fi spus ea, totul fiind un fel de film la care avea acees, începând cu nașterea și terminând cu moartea. Dar schimbarea a „ceea ce a fost scris unei generații” a fost peste puterea ei, aşa cum a declarat la un moment dat. (NU RATA: MARIA GHIORGHIU, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE: ”DE DOUĂ ORI CONSECUTIV MI S-A ARĂTAT…”)

Baba Vanga, o figură legendară

Baba Vanga este deja o figură legendară, se poate spune. Unii dintre cei care cred în capacitatea ei de a prezice viitorul spun că ar fi anunţat data morții lui Stalin, începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobâl, victoria electorală a lui Boris Elțân, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și chiar victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah. Totodată, mulţi contrazic toate aceste afirmații, considerându-le exagerări, iar scepticii își rezervă dreptul de a nu crede absolut nimic din tot ceea ce se spune referitor la Baba Vanga. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PREVIZIUNE PENTRU ROMÂNI: „CUTREMUR! E CUTREMUR DISEARĂ!”)

Există voci care afirmă că Baba Vanga ar fi prezis şi tragedia în care a fost implicat submarinul Kursk

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...