Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru 2020: ”Moscova va fi lovită de un meteorit, iar Trump va fi diagnosticat cu…”

Publicat: 01/01/2020 | 23:42

Născută Vanghelia Pandeva Dimitrova – după căsătorie Vanghelia Guşterova –, celebra Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă de origine bulgară. I s-a mai spus şi ”vindecătoarea cu plante”. O mare parte din viaţă a petrecut-o în munţii Kozhuh, zona Rupite, era analfabetă (sau, conform unor alte surse, semianalfabetă) și nu a lăsat nicio carte. Cei care au cunoscut-o au transmis că Baba Vanga avea un discurs care putea fi înţeles cu mare greutate, cu atât mai mult cu cât se exprima într-un dialect dificil. Filmările în care apare prezicătoarea sunt subtitrate în limba bulgară, altfel nimeni nu ar putea înţelege nimic din ceea ce spune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă înfricoşătoarele profeţii ale Babei Vanga, referitoare la anul 2020. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU A PREZIS MOARTEA LUI CORNEL GALEȘ)

De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile Babei Vanga. A devenit o celebritate după ce s-a spus despre ea că ar fi reuşit să anticipeze atentatele ISIS, începutul şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, destrămarea URSS, moartea prinţesei Diana şi chiar Brexit-ul. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când este vorba despre „profeţi” sau „prezicători” – a se vedea şi cazul „Nostradamus”, evident -, există sceptici, adversari declaraţi şi oamenii care cred, necondiţionat, astfel de previziuni halucinante.

Nici Baba Vanga nu face excepţie, din acest punct de vedere. Sunt foarte mulţi care zâmbesc larg atunci când citesc că „bulgăroaica” a prezis şi dezastrul de la Cernobâl, spre exemplu, însă este cert că în jurul ei s-a „construit”, în timp, o adevărată industrie. (NU RATA: SURPRIZA PE CARE ARSENIE BOCA I-A FĂCUT-O MAMEI SALE! E O ADEVĂRATĂ MINUNE)

Baba Vanga în tinereţe

Moscova, lovită de un meteorit

Baba Vanga ar fi prezis că Vladimir Putin şi Donald Trump vor avea mari probleme începând cu anul 2019. În ceea ce-l priveşte pe „Ţarul de la Kremlin”, prezicătoarea a transmis – spun cei care au interpretat „mesajul” acesteia – că acesta va fi victima unui atentat. Iar organizatorii „loviturii” ar urma să fie chiar membri ai echipei sale de securitate. Vladimir Putin a trecut, de altfel, prin momente dificile, dar asta se întâmpla în 2012, chiar în timpul alegerilor. (NU RATA: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE A LUI ARSENIE BOCA. ESTE FĂCĂTOARE DE MINUNI)

Totuşi, Baba Vanga a lansat un avertisment înspăimântător în legătură cu anul 2020, în centrul unui astfel de scenariu apocaliptic aflându-se Moscova. Oraşul ar putea fi lovit de un… meteorit uriaş în anul care abia a început. Fireşte, scepticii contestă o astfel de previziune, iar oamenii de ştiinţă preferă să trateze cu indiferenţă superioară „profeţiile” venite din partea unor personaje pe care nimeni nu le poate încadra în tipare. (VEZI ȘI: 109 ANI DE LA NAȘTEREA LUI ARSENIE BOCA. CÂND VA AVEA LOC CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA)

Moscova, lovită de un meteorit în 2020?

În cazul lui Donald Trump, Baba Vanga ar fi anticipat că acesta va surzi. E drept că au fost unele probleme medicale, însă au avut de suferit, cel puţin până acum, mai mulţi diplomaţi americani, de vină fiind… radiaţiile magnetice.

Europa, colaps financiar

Conform unei alte profeţii făcute de celebra Baba Vanga, Europa ar urma să sufere un colaps financiar, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu lipsesc mesajele referitoare la un tsunami devastator, iar adepţii bulgăroaicei sunt de părere că şi catastrofalul tsunami din Indonezia – unde au fost înregistrate peste 2.500 de victime – a fost anticipat de prezicătoare. (CITEŞTE ŞI: VINE MARELE CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL TERIBIL)

Baba Vanga: „Europa, colaps financiar”

Noi tehnologii descoperite de rasa umană. „China va controla lumea”

Pot fi extrase, totuşi, unele puncte de reper din tot ceea ce se spune că ar fi prezis baba Vanga pentru anul 2020, iar acestea se prezintă astfel:

  1. Europa va intra într-un colaps financiar.
  2. Moscova va fi lovită de un meteorit.
  3. Aflată în plină ascensiune economică, China ar putea ajunge să „controleze lumea”.
  4. Rasa umană va descoperi tehnologii noi.
  5. Preşedintele Putin se va afla în pericol, fiindcă membri ai echipei sale de securitate vor dori să îl asasineze.
  6. Preşedintele Trump va avea probleme cu auzul. Dar nu numai atât. Va fi diagnosticat – prezice Baba Vanga – cu o tumoră pe creier, va avea ameţeli şi… „bâzâieli” în urechi.
  7. Anul 2020 va fi unul al cutremurelor devastatoare.
  8. Ne putem aştepta la un alt tsunami catastrofal. (VEZI ŞI AICI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PROFEȚIE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: ”VOR FI 28.109 MORŢI”)
Baba Vanga, adulată şi, în acelaşi timp, contestată

”Nostradamus din Balcani”: „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea”

Baba Vanga i-a impresionat până şi pe liderii Partidului Comunist din Bulgaria, devenind… unul dintre consilierii acestora. Casa clarvăzătoarei era supravegheată în permanență de serviciul secret al Bulgariei, previziunile sale fiind considerate, atenţie!, „secrete de stat ce trebuiau protejate”.

Baba Vanga a încetat din viață în 1996 (*11 august), la vârsta de 85 de ani. Mai mult, în unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată, fiind considerată sfântă și etichetată drept ”Nostradamus din Balcani”. (VEZI ȘI: BABA VANGA A FĂCUT PROFEŢII INCREDIBILE PENTRU 2018)

„Creaturile invizibile” care au intrat în contact cu Baba Vanga

Clarvăzătoarea a oferit, se spune, şi unele explicaţii pentru „abilităţile” sale. A susținut că acestea au avut legătură directă cu prezența unor… ”creaturi invizibile”. Baba Vanga a lăsat suspansul să persiste şi nu a dorit sau nu a putut să explice originea respectivelor creaturi. „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea„, ar fi spus ea, totul fiind un fel de film la care avea acees, începând cu nașterea și terminând cu moartea. Dar schimbarea a „ceea ce a fost scris unei generații” a fost peste puterea ei, aşa cum a declarat la un moment dat. (NU RATA: MARIA GHIORGHIU, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE: ”DE DOUĂ ORI CONSECUTIV MI S-A ARĂTAT…”)

Baba Vanga, o figură legendară

Baba Vanga este deja o figură legendară, se poate spune. Unii dintre cei care cred în capacitatea ei de a prezice viitorul spun că ar fi anunţat data morții lui Stalin, începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobâl, victoria electorală a lui Boris Elțân, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și chiar victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah. Totodată, mulţi contrazic toate aceste afirmații, considerându-le exagerări, iar scepticii își rezervă dreptul de a nu crede absolut nimic din tot ceea ce se spune referitor la Baba Vanga. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PREVIZIUNE PENTRU ROMÂNI: „CUTREMUR! E CUTREMUR DISEARĂ!”)

Există voci care afirmă că Baba Vanga ar fi prezis şi tragedia în care a fost implicat submarinul Kursk

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)