Profesor de design grafic, devenit viral pe TikTok după ce i-a luat la „roast” pe studenții săi. Ce feedback-uri hilare oferă acesta: „Arată ca un păianjen care și-a smuls picioarele”

Publicat: 12/04/2021 | 09:13

Un profesor de design grafic a devenit viral pe TikTok, după ce unul dintre studenții săi a înregistrat comportamentul lui extrem de amuzant pe care îl are în timpul cursurilor. Deschis și mereu cu simțul umorului la el, profesorul face din cursurile sale o adevărată plăcere pentru participanți.

Cursurile online sunt, de foarte multe ori, pline de surprize. Un student a înregistrat comportamentul hilar avut de profesorul său de design grafic, în timpul unui curs online. Acesta le-a oferit studenților săi critici brutale cu privire la munca pe care au făcut-o pentru anumite proiecte, iar replicile lui, precum și modul în care și-a abordat studenții sunt elemente care l-au făcut viral pe TikTok. Nu, nu în sensul rău, căci feedback-urile profesorului cu privire la lucrările studenților săi sunt de-a dreptul savuroase.

Deși comportamentul profesorului este unul destul de dur, iar criticile sale, deși amuzante, sintetizează greșelile pe care le fac studenții, în proiectele lor, acesta a fost lăudat pentru modul în care abordează situațiile și îi face pe studenții săi să priceapă exact ce vrea să spună, prin sinceritatea sa debordantă, scrie mirror.co.uk.

Profesor de design grafic, roast-uri la adresa studenților săi

Cursurile online pot fi, deseori, plictisitoare, dar profesorul de design grafic a găsit o modalitate de a-și menține studenții, dar și milioane de alți oameni de pe internet, interesați de ceea ce are de spus.
Încântat de comportamentul profesorului său, un student l-a făcut viral pe TikTok pe acesta, adăugând, în dreptul unui clip video, descrierea: „Singurul motiv pentru care merg la curs”.

Profesorul își critică studenții prin metoda roast-ului, una sinceră, dar amuzantă, astfel încât aceștia să participe cu drag la cursurile sale. Mai mult, profesorul oferă feedback-uri super haioase la adresa lucrărilor studenților săi, spre amuzamentul tuturor. De exemplu, unui student i-a spus că proiectul său „arată, în cea mai mare parte, ca un păianjen care și-a smuls picioarele”.
Feedback-urile oferite de profesorul de design grafic au devenit virale pe TikTok și au adunat milioane de vizualizări.

Sursă foto: Pixabay